Buzz

Μάθιου Πέρι, κάτσε καλά

στα 10

Στην αυτοβιογραφία του, ο Friend δηλώνει ευθαρσώς ότι ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος χωρίς τον Κιάνου Ριβς!

Μάθιου Πέρι, κάτσε καλά

Συγκριτικό ήταν το σχόλιο του Μάθιου Πέρι, του για πάντα Τσάντλερ Μπινγκ των «Friends», στην αυτοβιογραφία του, πράγμα το οποίο δεν το κάνει λιγότερο χοντροκομμένο.

Στην αυτοβιογραφία του, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», απόσπασμα της οποίας δημοσιεύτηκε χθες στη New York Post, ο Μάθιου Πέρι γράφει, «Γιατί να συμβαίνει σπουδαία μυαλά, σαν τον Ρίβερ Φίνιξ και τον Χιθ Λέτζερ, να πεθαίνουν, ενώ ο Κιάνου Ριβς περπατά ακόμα ανάμεσά μας;» Και για την περίπτωση που το σχόλιο δεν έγινε αντιληπτό, προσθέτει: «Οταν έμαθα ότι πέθανε ο Κρις Φάρλεϊ, το 1997, χτύπησα με τη γροθιά μου τον τοίχο στο καμαρίνι της Τζένιφερ Ανιστον κι άνοιξα τρύπα. Ενώ ο Κιάνου Ριβς περπατά ανάμεσά μας.»

Διαβάστε ακόμη: Κιάνου Ριβς και Τοντ Φιλντ αποχωρούν από την σειρά «The Devil in the White City»

Ο Κιάνου Ριβς, βέβαια, δεν περπατά απλώς ανάμεσά μας, αλλά έχει καταφέρει να αναβιώσει, «ενηλικιώσει» θα έλεγε κανείς, την καριέρα του, παίρνοντας από τα '00ς μια διάσταση καλτ, αυτοσαρκαστική, γόνιμη αν σκεφτεί κανείς ότι ο ηθοποιός ξεκίνησε να παίζει πριν καλά-καλά κλείσει τα 20 χρόνια του, ενώ τώρα κοντεύει τα 60 κι έχει συνδέσει τον Κιάνου του «My Own Private Idaho» μ' εκείνον των Speed, των Matrix, των John Wick.

Μετά από την οργή που προκάλεσε στα social media και τον Τύπο, ο Μάθιου Πέρι δημοσίευσε μια απολογία, η οποία, ωστόσο, δίνει έναν ακόμα πιο μελαγχολικό τόνο στο σημερινό προφίλ του ηθοποιού: «Είμαι μεγάλος φαν του Κιάνου,» είπε ο Πέρι. «Διάλεξα ένα όνομα στην τύχη, δικό μου λάθος. Ζητώ συγγνώμη. Επρεπε, αντ' αυτού, να διαλέξω το δικό μου όνομα.»