Buzz

«Love in the Time of Corona»: Αυτή είναι η ρομαντική κομεντί του εδώ και τώρα

στα 10

Η μίνι-σειρά ξεκίνησε να ετοιμάζεται το Μάιο και είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στις 22 και 23 Αυγούστου, θυμίζοντας σε όλους πως ο έρωτας είναι η πιο δυνατή πανδημία.

Flix Team
«Love in the Time of Corona»: Αυτή είναι η ρομαντική κομεντί του εδώ και τώρα

Το «Love in the Τime of Corona» είναι μια παραγωγή του Freeform (θα προβληθεί στο Hulu), γυρισμένο με την «τεχνολογία της καραντίνας» και ακολουθεί τις ιστορίες τεσσάρων ζευγαριών που προσπαθούν να αναζητήσουν τον έρωτα και την επαφή μέσα στο lockdown.

Ενα παντρεμένο ζευγάρι που βρίσκεται σε διάσταση αναγκάζεται να είναι μαζί 24 ώρες, δύο συγκάτοικοι ανακαλύπτουν ότι ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στους ίδιους τέσσερις τοίχους που είναι εγκλωβισμένοι, δύο γονείς υποδύονται τους ερωτευμένους προκειμένου να μην καταλάβει κάτι η κόρη τους που επιστρέφει από το κολέγιο για να περάσει μαζί τους την καραντίνα και η Νάντα θα κάνει τα πάντα για να γιορτάσει τα 50 χρόνια γάμου της με τον σύζυγό της που βρίσκεται σε έναν οίκο ευγηρίας.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Love in the Time of Corona» - παρά την «εύκολη», γλυκερή του συνταγή, μοιάζει ήδη με επιτυχία:


Διαβάστε ακόμη: Πιο βιαστικά κι από τους ερευνητές! Το HBO ετοιμάζει σειρά για τον αγώνα δρόμου για το εμβόλιο κατά του κοροναϊου