Buzz

Best of 2014: Οι 25 ταινίες της χρονιάς για το Little White Lies, σε ένα υπέροχο βίντεο

στα 10

Γιατί να σταματήσεις στην δεκάδα όταν μπορείς να έχεις 25;

Best of 2014: Οι 25 ταινίες της χρονιάς για το Little White Lies, σε ένα υπέροχο βίντεο

Αντί για μια απλή λίστα με τίτλους το περιοδικό Little White Lies προτίμησε φέτος (όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο και το Flix), να παρουσιάσει τις 25 καλύτερες ταινίες της χρονιάς μέσω ένος supercut, το οποίο μονταρίστηκε από τον συνεργάτη του περιοδικού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, Ντέιβιντ Ερλιχ.

Περιλαμβάνοντας ταινίες που κυκλοφόρησαν στις Ηνωμένες Πολιτειες μέσα στο 2014 καθώς κι όλες τις ταινίες που είναι υποψήφιες για τα Οσκαρ Ξενόγλωσσης ταινίας, το βίντεο είναι απλά απολαυστικό, και χτισμένο πάνω σε μουσικές ή τραγούδια που ακούγονται σε ταινίες της φετινής χρονιάς, από την Λάνα Ντελ Ρέι, μέχρι τον Ενιο Μορικόνε.

Το φιλμ ξεκινά με ένα μοντάζ που χτίζει την ατμόσφιαρα και περνά γρήγορα στην λίστα με τις 25 καλύτερες ταινίες του 2014 για το περιοδικό. Δείτε την λίστα ολόκληρη πιο κάτω και απολαύστε το βίντεο αμέσως μετά το νούμερο 1 της, το οποίο για το Little White Lies, είναι φέτος το Grand Budapest Hotel.

*Και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε κι εσείς τις αγαπημένες σας ταινίες στην λίστα με τις καλύτερες ταινίες των αναγνωστών του Flix! *


Βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα Best of 2014 για σινεμα και τηλεόραση στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Περισσότερες λίστες με τις καλύτερες ταινίες του 2014: