Η παράνοια είναι η νέα μόδα. Δεν το λέμε εμείς, το λέει το καινούριο τρέιλερ του «Inherent Vice»

BUZZ 09 DEC 2014  /  Λήδα Γαλανού

Και συγκεκριμένα, η παράνοια της Καλιφόρνιας του '70, όπως απλώνεται στην οθόνη με το νέο τρέιλερ του «Inherent Vice» του Πολ Τόμας Αντερσον.

Σύμφωνοι, το να βλέπεις δεκάδες trailers και clips, στίβες φωτογραφιών και making ofs πριν δεις μια ταινία, ξεφουσκώνει την προσμονή και συχνά δημιουργεί εντυπώσεις που προδίδονται όταν έρθει η ώρα της αίθουσας. Αλλά, πραγματικά, πιστεύουμε ότι όσες φωτογραφίες ή clips κι αν δούμε από το «Inherent Vice» του Πολ Τόμας Αντερσον, μπορούν να μας προετοιμάσουν για την ταινία; Φυσικά και όχι. Γι' αυτό, χωρίς αναστολές, αποστηθίζουμε και το καινούριο, διαφορετικού ύφους, φευγάτου εσωτερικού μονολόγου κι εξωτερικής αφήγησης, slapstick χιούμορ, τρέιλερ του «Inherent Vice» που μόλις κυκλοφόρησε, περιμένοντας την ταινία στις 12 Φεβρουαρίου.

Περισσότερο «Inherent Vice»: - Χαθείτε μέσα στις νέες φωτογραφίες και στις αποκαλυπτικές σκηνές του «Inherent Vice» - Νέο teaser «Inherent Vice», μόνο για… Λονδρέζους - Ναι είναι κωμωδία! Πρώτο trailer για το «Inherent Vice» του Πολ Τόμας Αντερσον - Και το αλκοόλ να ρέει άφθονο… Ο Πολ Τόμας Αντερσον μιλάει για το «Inherent Vice»

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.