Buzz

«La Antena»: Στις 17 Δεκεμβρίου στον Μικρόκοσμο το βωβό σινεμά γίνεται εμπειρία

στα 10

Το βωβό «La Antena» του Εστεμπάν Σαπίρ συνοδεύεται από ζωντανή μουσική σε μια βραδιά - εμπειρία στις 17 Δεκεμβρίου στον Μικρόκοσμο.

Flix Team
«La Antena»: Στις 17 Δεκεμβρίου στον Μικρόκοσμο το βωβό σινεμά γίνεται εμπειρία

Μια φορά κι ένα καιρό σε μια παγωμένη πολιτεία, μακρινή και άχρονη ο μοναδικός της άρχοντας, ο Κος TV έχει κλέψει τις φωνές από όλους τους ανθρώπους, εκτός από μία γυναίκα, την «Φωνή», της οποίας είναι αιώνιος θαυμαστής. Η παγωμένη ησυχία διακόπτεται μόνο από τις μελαγχολικές μελωδίες της «Φωνής» που εμφανίζεται σε σκοτεινά νυχτερινά μαγαζιά κρύβοντας πάντα το πρόσωπό της… O κος TV νιώθοντας την ανασφάλεια του δικτάτορα, οργανώνει ένα σχέδιο απαγωγής της «Φωνής», χωρίς όμως να υπολογίζει ότι ο μικρός της γιός έχει το ίδιο χάρισμα. Η δύναμη της αγάπης ανατρέπει τις ισορροπίες της σιωπής και ξεκινά το ταξίδι της προς την κρυμμένη αντένα που εκπέμπει, επικοινωνώντας με την άγνωστη πηγή της ευτυχίας.

Μόνο όσοι έχουν δει το «La Antena» του Εστεμπάν Σαπίρ μπορούν να επιβεβαίωσουν την εμπειρία μιας ταινίας «χάρμα οφθαλμών» που απλώνει την παραβολή της σαν ένα διαχρονικό μήνυμα για τη δύναμη της αγάπης.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «La Antena» του Εστεμπάν Σαπίρ

La Antena 607

Στις 17 Δεκεμβρίου, δείτε το «La Antena» στον Μικρόκοσμο συνοδεία ζωντανής μουσικής από τους Γιώργο Κατσάνο (Organ, samples, analog synth κ.α.) και Τάσο Φωτίου (Saxophones, electronics, laptop) από τους Eos Music Group σε μια μουσική συνάντηση με τον Νίκο Γιούσεφ (Μουσικό πριόνι, pedal effects).


«La Antena» του Εστεμπάν Σαπίρ, συνοδεία ζωναντής μουσικής | Ωρα Εναρξης: 20:30 | Τιμή εισιτηρίων 10€ | Προπώληση εισιτηρίων στον Μικρόκοσμο (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 106, τηλ: 2109230081)

La Antena