Buzz

Η νέα ταινία του Kogonada θα έχει τίτλο «A Big Bold Beautiful Journey»

στα 10

Τρία χρόνια από την τελευταία του ταινία, ο Καναδός σκηνοθέτης επιστρέφει μια ένα ακόμα κινηματογραφικό ταξίδι έχοντας μαζί του ένα λαμπερό καστ.

Η νέα ταινία του Kogonada θα έχει τίτλο «A Big Bold Beautiful Journey»

Ο Καναδός σκηνοθέτης Kogonada με τη δεύτερη ταινία του «Μετά τον Γιάνγκ» αποδεικνύει ότι είναι ένας ανθρωπιστής σκηνοθέτης κι ένας φιλμικός φιλόσοφος. Και τρία χρόνια μετά ετοιμάζεται να συνεχίσει αυτό το όμορφο του ταξίδι στο σινεμά με μια νέα ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, ο Kogonada ετοιμάζει μια νέα ταινία με τίτλο «A Big Bold Beautiful Journey» σε σενάριο του Σεθ Ρέις, γνωστός από την ταινία «Το Μενού», και με πρωταγωνιστές τους Μάργκο Ρόμπι και Κόλιν Φάρελ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην προηγούμενή του ταινία.

Διαβάστε ακόμα: «After Yang»: Kogonada, Κόλιν Φάρελ και Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ μιλούν στην κάμερα του Flix

A Big Bold Beautiful Journey

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της την άνοιξη στην Καλιφόρνια και μπορεί η πλοκή του σεναρίου να παραμένει για την ώρα άγνωστη, πληροφορίες θέλουν να επικεντρώνεται σε δύο αγνώστους και στον απίθανο τρόπο που οι δρόμοι τους ευθυγραμμίζονται.

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες, αλλά ελπίζουμε πως θα την δούμε κάποια στιγμή μέσα στις αρχές του 2025, κάνοντας πρεμιέρα σε ίσως σε κάποια φεστιβάλ για αρχή. Πάντως είναι σίγουρα μια ταινία που περιμένουμε με ανυπομονησία.