Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Φεστιβάλ της Κιμώλου ετοιμάζεται για μια βδομάδα... καλοκαίρι!

στα 10

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τις 21 έως τις 28 Ιουνίου 2021 από την εταιρεία Glory Films σε συνεργασία με το Δήμο Κιμώλου και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Flix Team
Το Φεστιβάλ της Κιμώλου ετοιμάζεται για μια βδομάδα... καλοκαίρι!

Η αφίσα του φετινού Φεστιβάλ της Κιμώλου, σχεδιασμένη από τον Αντώνη Κλειδουχάκη, δίνει το στίγμα του καλοκαιριού που έλειψε σε όλους μετά από το μεγάλο διάλειμμα της πανδημίας.

Χαλάρωση, το πράσινο των νερών του Αιγαίου και μια επιλογή από σινεμά από όλον τον κόσμο συγκροτούν το φετινό πρόγραμμα του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου που διοργανώνεται από τις 21 έως τις 28 Ιουνίου 2021 από την εταιρεία Glory Films σε συνεργασία με το Δήμο Κιμώλου και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η ΕΡΤ είναι ο μεγάλος χορηγός του φεστιβάλ (για τρίτη συνεχή χρονιά), ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου. Δωρεοδότης είναι το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και αρωγός του φεστιβάλ είναι η εθελοντική ομάδα Κιμωλίστες. Την έναρξη του φεστιβάλ θα σημάνει η Περιφέρεια Αττικής με εκπρόσωπο τον Εντεταλμένο Σύμβουλο και Τομεάρχη Πολιτισμού, κύριο Χάρη Ρώμα. Την παρουσίαση του φεστιβάλ θα κάνει η ηθοποιός Marizza Spirito.

Στο πλαίσιο του KIFF 2021, την Τρίτη 22/06 και την Τετάρτη 23/06 κατά τη διάρκεια του πρωινού σχολικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο Κιμώλου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παίζουμε κινηματογράφο στα μικρά σχολεία». Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την Αιγίδα και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Παιδείας.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες και τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κιμώλου στο επίσημο site του και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

κίμωλος 2021