Buzz

Το Cine Καλησπερίτης φέρνει - επιτέλους - το καλοκαίρι!

στα 10

To ομορφότερο αυτοσχέδιο σινεμά των Κυκλάδων δηλώνει έτοιμο να φωτίσει τα βράδια του φετινού καλοκαιριού.

Το Cine Καλησπερίτης φέρνει - επιτέλους - το καλοκαίρι!

Αν έχεις βρεθεί έστω και για μια βραδιά σε μια προβολή του Cine Καλησπερίτη στην Κίμωλο, έχεις πλέον μέτρο σύγκρισης για το τι σημαίνει σινεμά στις ομορφότερες τοποθεσίες ενός νησιού.

Η ομάδα των Κιμωλιστών σημαίνει και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, φιλοδοξώντας πως οι μαγικές στιγμές που ετοιμάζει για φέτος, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κιμώλου που θα γίνει φέτος 22 με 28 Ιουνίου, θα φωτίσουν το «σκοτάδι» της πανδημίας στο οποίο συνηθίσαμε να ζούμε.

καλησπερίτης

Διαβάστε το μήνυμα του Cine-Καλησπερίτη και δείτε ένα βίντεο που θυμίζει τι σημαίνει καλοκαίρι.

Νωρίς-νωρίς άρχισε, κι εφέτος, να φωτίζει τα Κιμωλιάτικα απόβραδα ο Καλησπερίτης. Δίνει, όπως πάντα, πρώτος το παρόν στις καλοκαιρινές συνάξεις μας , πρώτος και καλύτερος. Μας γνέφει από μακριά με το αιώνιο φως του. Είναι αυτός που δίνει κάθε χρόνο το μήνυμα για τη γλυκιά καλοκαιρινή περιπέτεια. Βλέπει πως ο καιρός πλησιάζει, αγωνιά να φωτίσει και φέτος το Κάστρο, τα Πράσα, τη Ψάθη , το Χρυσόστομο, τη Σωτήρα, τον Άη Στάθη, τον Κάμπο, την Αλυκή, την αυλή του Αφεντάκειου για τις προβολές της ομάδας ” ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ” . Θέλει μαζί με τους συμπατριώτες και ξένους επισκέπτες να υποδεχθεί και φέτος το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου ( 22-28 Ιουνίου 2021). Κι οι ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ την ίδια προσμονή έχουν, θέλουν να περπατήσουν μαζί του στην ίδια καλοκαιρινή διαδρομή. Θα έχουν παρέα το δικό τους επίγειο Καλησπερίτη, τα δικά τους σύνεργα, την ίδια και περισσότερη από κάθε φορά διάθεση, το ίδιο ενδιαφέρον απ τους φορείς του νησιού μας, τους επαγγελματίες και φίλους μας . Και όλα αυτά τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα υγείας που θα ισχύουν.

Με το καλό να σας δεχθούμε στο νησί μας.


Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές του Cine Καλησπερίτης στο επίσημο site της εθελοντικής ομάδας Κιμωλίστες και στη σελίδα τους στο Facebook.