Buzz

Ποιος θα πει όχι σ' ένα 15λεπτο τετ-α-τετ με τον Κιάνου Ριβς στο zoom;

στα 10

Ο Κιάνου Ριβς δημοπρατεί... το θρύλο του για να βοηθήσει τα καρκινοπαθή παιδιά του Αϊνταχο.

Ποιος θα πει όχι σ' ένα 15λεπτο τετ-α-τετ με τον Κιάνου Ριβς στο zoom;

Ο Κιάνου Ριβς είναι από τους ηθοποιούς των οποίων το προφίλ γίνεται μόνο καλύτερο καθώς περνούν τα χρόνια. Αποφεύοντας, συνήθως, την έντονη δημοσιότητα, αυτή τη φορά προσκαλεί έναν ή μία τυχερό ή τυχερή, σε μια ιδιωτική κουβέντα 15 λεπτών στο zoom, για καλό σκοπό.

Διαβάστε ακόμη: Αργησε το Ιντερνετ, αλλά πολύ δίκαια αγάπησε τον Κιάνου Ριβς με πάθος!

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία της Camp Rainbow Gold, μιας οργάνωσης που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, στο Αϊνταχο, με το οποίο ο Κιάνου Ριβς έχει στενό... κινηματογραφικό σύνδεσμο. Αλλωστε, ο ηθοποιός ανέκαθεν συνέβαλε με όποιον τρόπο μπορούσε στην έρευνα για τον καρκίνο και τους ασθενείς του, ιδιαίτερα αφότου η μικρή αδελφή του διαγνώστηκε με λευχαιμία, την οποία και ξεπέρασε - παροιμιωδώς, ο Ριβς προσέφερε το 70% της ογκωδέστατης αμοιβής του από το «Matrix» σε νοσοκομεία που περιθάλπουν ασθενείς με λευχαιμία.

κιάνου ριβς 607Ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξη και φωτογράφιση στο GQ

Το «δώρο» του Κιάνου Ριβς στην Camp Rainbow Gold είναι μια 15λεπτη ιδιωτική κουβέντα στο zoom, η οποία δημοπραττείται - μέχρι τώρα έχει φτάσει τα 16.400 δολάρια και οι προσφορές διαρκούν ως και τις 22 Ιουνίου. Κι αν δεν πρόκειται να δείτε τον Κιάνου σ' αυτό το τετ-α-τετ στο zoom, [καμαρώστε τον σ' έναν από τους απολαυστικότερους ρόλους του, στο «Ισως για Πάντα», ή περιμένετε ως τα τέλη Αυγούστου που, θεωρητικά, θα βγει και στα ελληνικά θερινά το «Bill & Ted Face the Music».