Buzz

Αργησε το Ιντερνετ, αλλά πολύ δίκαια αγάπησε τον Κιάνου Ριβς με πάθος!

στα 10

Τα social media ανακυκλώνουν λόγους, memes, βίντεο που ο Κιάνου Ριβς οφείλει να αποδεχθεί το στέμμα του πιο αγαπητού τέκνου του Χόλιγουντ. Hell, yeah!

Αργησε το Ιντερνετ, αλλά πολύ δίκαια αγάπησε τον Κιάνου Ριβς με πάθος!

Ας το ξεμπερδεύουμε από την αρχή: όχι δεν είναι κι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός. Αν και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι επιλογές του (από το «Μy Own Private Idaho» του Γκας Βαν Σαντ και το «Point Break» της Κάθριν Μπίγκελοου, μέχρι την εμβληματική «Matrix» τριλογία) δεν ήταν και οι χειρότερες, δεν είναι αυτο το θέμα μας. Ο κόσμος δεν έχει πάθει έρωτα με τον Κιάνου Ριβς γιατί φόρεσε αξνά με επιτυχία το κουστούμι του Τζον Γουίκ.

Διαβάστε το αναλυτικό αφιέρωμα του Flix: Αναζητώντας το ταλέντο του Κιάνου Ριβς

Keanu Reeves metro 607

Αλλά με μία σειρά φωτογραφιών, memes, βίντεο που κάνουν το γύρο των social media εδώ και κάποιους μήνες, αποδεικνύοντας... πόσο καλό παιδί είναι. Ο Κιάνου παίρνει το μετρό - όπως κάθε μέσος Νεοϋορκέζος, και σηκώνεται για να παραχωρήσει τη θέση του. Ο Κιάνου πήρε το υπεραστικό λεωφορείο της γραμμής, όταν το αεροπλάνο του έκανε αναγκαστική προσγείωση, και έζησε την εμπειρία μαζί με όλους τους υπόλοιπους (ενθουσιασμένους) επιβάτες που του ζητούσαν φωτογραφίες (και να το οδηγήσει σε μία αλά «Speed» βερσιόν της ιστορίας). Ο Κιάνου δεν αρπάζει τις γυναίκες που του ζητάνε φωτογραφίες σε άβολες αγκαλιές.

Keanu Reeves bus 607

Και σε πιο ουσιαστικές λεπτομέρειες: ο Κιάνου χαρίζει το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων του σε όσους εργάζονται πίσω από τις κάμερες και σε φιλανθρωπίες. Ο Κιάνου αγαπά τις μηχανές του, αλλά χαρίζει και από μία Harley στο συνεργείο του Matrix. Βρίσκει μία γυναίκα που χάλασε το αυτοκίνητό της στη μέση της εθνικής οδού και την πηγαίνει σπίτι - 50 μίλια μακριά από τον προορισμό του. Πληροφορείται ότι ένας συνεργάτης δυσκολεύεται οικονομικά και βάζει ενδιάμεσους να του χαρίσουν χρήματα, ανώνυμα, για να μην τον προσβάλει.

Keanu Reeves quote 607

Ο Κιάνου σκορπίζει memes και quotes για την αξία του να ζεις ταπεινά. Ο Κιάνου δέχεται να παίξει έναν αυτοσαρκαστικό, ξεκαρδιστικό ρόλο στο «Always be my Maybe» και να κοροϊδέψει το -όποιο- στάτους του.

Ο Κιάνου στο behind the scenes βίντεο της ηχογράφησης του ρόλου του (του Καναδού κασκαντέρ «Ντιουκ Καμπούμ») για το «Toy Story 4» είναι αξιολάτρευτος.


Oχι κι άσχημα για το αγόρι που παράτησε ο πατέρας του όταν ήταν 3 ετών και μεγάλωσε από πόλη σε πόλη κι από Γυμνάσιο σε Γυμνάσιο. Και για τον άντρα που έχασε την κόρη του, τη μητέρα του παιδιού του και τον καλύτερό του φίλο από αιφνίδιους θανάτους μέσα στα τελευταία 10 χρόνια.

Ναι, καλοί οι κινηματογραφικοί ήρωες, αλλά το Χόλιγουντ - κι ο κόσμος μας- χρειάζεται περισσότερους Κιάνου Ριβς.

Διαβάστε περισσότερα: