Buzz

Ο Τζιμ Κάρεϊ σκέφτεται μάλλον σοβαρά να αποσυρθεί από το σινεμά

στα 10

Το «Sonic: Η Ταινία 2» ίσως να είναι η τελευταία ταινία του Κάρεϊ.

Ο Τζιμ Κάρεϊ σκέφτεται μάλλον σοβαρά να αποσυρθεί από το σινεμά

Με τις ταινίες του «Sonic» να εξελίσσονται σε ένα νέο ολόκληρο κινηματογραφικό σύμπαν, πολλοί είναι εκείνοι που θα περίμεναν πως ο Τζιμ Κάρεϊ θα έπαιζε τον ρόλο του κακού Ρομπότνικ (ή όπως είναι γνωστός στα ελληνικά «Αυγένιος») για αρκετό καιρό ακόμα. Αλλά από ό,τι φαίνεται ο ίδιος έχει άλλα σχέδια και σκέφτεται, αρκετά σοβαρά όπως ο ίδιος αναφέρει, να αποσύρεται από την ηθοποιία.

Μιλώντας στο Access Hollywood, ο Κάρεϊ ανέφερε, «λοιπόν, αποσύρομαι. Ναι, μάλλον. Είμαι αρκετά σοβαρός. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο είδος σεναρίου που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν, μπορεί να συνεχίσω αυτό τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα.»

Διαβάστε ακόμα: «Το Κοράκι» αποκτά επιτέλους το κινηματογραφικό του reboot

jim carrey

Και μπορεί ο Κάρεϊ να έχει κάνει μεγάλα διαλείμματα στην καριέρα του στο παρελθόν, αλλά φαίνεται να υπάρχει μια αποφασιστικότητα στην πρόθεσή του να αποσυρθεί οριστικά. Ο Κάρεϊ εξήγησε τα συναισθήματά του σχετικά με την υποχώρηση στην «ήσυχη ζωή» του και τη διαβεβαίωση ότι έχει πετύχει «αρκετά» λέγοντας, «μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πολύ να βάζω μπογιά σε καμβά και μου αρέσει πολύ η πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ άλλη διασημότητα να το λέει αυτό, έχω αρκετά. Εχω κάνει αρκετά. Είμαι αρκετός.»

Δείτε το βίντεο με την δήλωση του Τζιμ Κάρεϊ παρακάτω. Το «Sonic: Η Ταινία 2» παίζεται ήδη στους κινηματογράφους μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.