Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα Βραβεία Ιρις 2020 στο στο Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση

στα 10

Η τελετή απονομής των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και θα προβληθεί σε live streaming τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου στις 16.00 από το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση και τα κοινωνικά δίκτυα της Ακαδημίας.

Flix Team
Τα Βραβεία Ιρις 2020 στο στο Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση

Στο κλίμα της δυναμικής παρουσίας των Ελληνικών ταινιών που συνεχίζουν τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, βρίσκοντας εναλλακτικούς, ψηφιακούς δρόμους για να συναντήσουν το κοινό τους, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ) και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, προσαρμόζουν την Τελετή Απονομής των Βραβείων Ίρις 2020 στα νέα δεδομένα, διοργανώνοντας την σε live streaming. Με σεμνότητα και σεβασμό, όπως απαιτούν οι υπάρχουσες συνθήκες, αλλά τιμώντας τους υποψήφιους συντελεστές για τις υπέροχες ταινίες που μας πρόσφεραν.

Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας των μελών της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα παρουσιάσουν ο Πρόεδρος της Ακαδημίας, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, και τα μέλη της Ελλη Τρίγγου και Χρήστος Λούλης, με την συμβολαιογράφο κ. Ουρανία Μικρού να εποπτεύει τη διαδικασία.

Μείνετε συντονισμένοι την Τρίτη 14 Απριλίου στις 16:00, στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube, τη σελίδα της Ελληνικής Ακαδημία στο Facebook και το λογαριασμό της στο Instagram.


Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι μιλούν στο Flix | Οι υποψήφιοι των φετινών Βραβείων Ιρις απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Flix, αποκαλύπτουν τι θα κάνουν όταν τελειώσει η καραντίνα της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι ένα βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Διαβάστε και δείτε τα βίντεο.