Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Ιρις 2022: Δείτε online τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

στα 10

Η φετινή απονομή των βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα γίνει στις 8 Ιουνίου στο Αλσος στο Πεδίον του Άρεως και για όσους δεν θα βρίσκονται εκεί, ζωντανά online από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Flix Team
Βραβεία Ιρις 2022: Δείτε online τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

H 13η απονομή των Βραβείων Ίρις θα γίνει φέτος στο Θέατρο Άλσος στο Πεδίον του Άρεως, την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Θυμηθείτε εδώ τις υποψηφιότητες για τα Βραβεία Ιρις 2022

Τη σκηνοθεσία της βραδιάς υπογράφει ο Στέργιος Πάσχος, με παρουσιαστές την Ηρώ Μπέζου και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Επιπλέον των βραβείων στις 22 φετινές κατηγορίες, θα τιμηθούν η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου και η μακιγιέζ Αργυρώ Κουρουπού, για τη συνολική προσφορά τους.

Για την είσοδο στο χώρο απαιτείται πρόσκληση. Και για όσους δεν μπορέσουν να είναι εκεί, η τελετή θα μεταδοθεί σε live streaming στο Onassis.org και θα είναι προσβάσιμη για κωφά και βαρήκοα άτομα.

Διαβάστε ακόμη: Οι εκπλήξεις, τα περίεργα, τα στατιστικά των υποψηφιοτήτων των βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2022

To Flix θα βρίσκεται στο Αλσος για να μεταδίδει ζωντανά τα βραβεία και τα παραλειπόμενα της μεγάλης βραδιάς του ελληνικού σινεμά.

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ευχαριστεί το Ίδρυμα Ωνάση, που θα μεταδώσει ζωντανά την Τελετή, την Digi8 που υλοποίησε την ψηφιακή πλατφόρμα των μελών μας, τους υποστηρικτές μας, Δήμο Αθηναίων, Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών και Athens Film Office, καθώς επίσης και τους χορηγούς μας COSMOTE TV, Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη MEDIA, και την Fischer. Ευχαριστούμε επίσης τις εταιρείες Finos Film, Boo Productions, Filmiki, Foss Productions και TopCut Modiano για την υποστήριξή τους ως Φίλοι της ΕΑΚ.