Industry

«Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» του Δημήτρη Μπαβέλλα στο CineLink του Φεστιβάλ του Σαράγεβο

στα 10

H δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Δημήτρη Μπαβέλλα, μετά το «Runaway Day» ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς από το Φόρουμ Συμπαραγωγών CineLink του Διεθνούς Φεστιβάλ του Σαράγεβο.

Flix Team
«Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» του Δημήτρη Μπαβέλλα στο CineLink του Φεστιβάλ του Σαράγεβο

Με το «Runaway Day» να συνεχίζει τις προβολές του εντός και εκτός συνόρων, ο Δημήτρης Μπαβέλλας ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο του πρότζεκτ με τίτλο «Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» στο Φόρουμ Συμπαραγωγών CineLink του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, εκεί απ' όπου στο παρελθόν ξεκίνησαν την καριέρα τους και διακρίθηκαν πολλές από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων - αναμεσά τους η «Εκρηξη» του Σύλλλα Τζουμέρκα και τα επερχόμενα «Stage Fright» του Γιώργου Ζώη, «Pari» του Σιαμάκ Ετεμάντη και «Park» της Σοφίας Εξάρχου.

Η «Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» είναι, σύμφωνα με τον δημιουργό της, μια (έγχρωμη - σ.σ. σε αντίθεση με το ασπρόμαυρο «Runaway Day») κωμωδία δρόμου όπου τον βασικό ρόλο ερμηνεύει ο Μάκης Παπαδημητρίου. Συνεργάτης Παραγωγός της ταινίας είναι η Λίνα Γιαννοπούλου και την Εκτέλεση Παραγωγής στην παρούσα φάση έχει αναλάβει η Vox Productions της Τζίνας Πετροπούλου.

Θυμίζουμε εδώ πως το «Runaway Day» συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό του Διεθνούς Φεστιβάλ του Σαράγεβο το 2013 και τώρα με την επιλογή της επόμενης ταινίας του Δημήτρη Μπαβέλλα στο CineLink, δηλώνει την εμπιστοσύνη του στον Ελληνα δημιουργό.

Διαβάστε ακόμη: