Φεστιβάλ / Βραβεία

To In-Edit επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για πέμπτη φορά!

στα 10

Για πέμπτη χρονιά, το In-Edit επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 18 μέχρι και τις 22 Απριλίου για να επιβεβαιώσει πως η μουσική και το σινεμά παραμένουν αχώριστοι φίλοι.

Flix Team
To In-Edit επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για πέμπτη φορά!

Πέντε ημέρες, δώδεκα ταινίες, δύο αίθουσες και ένας ολόκληρος κόσμος μουσική και σινεμά δίνουν το ρυθμό στη Θεσσαλονίκη, η οποία υποδέχεται για πέμπτη φορά στο Ολύμπιον και τον Παύλο Ζάννα, το In-Edit Thessaloniki Edition, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Μουσικών Ντοκιμαντέρ που κλείνει φέτος τα 15 του χρόνια.

Το φετινό πρόγραμμα αποτελείται από μουσικά ντοκιμαντέρ πρόσφατης παραγωγής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από μουσικές του κόσμου. Ανάμεσα στα 12 ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν ξεχωρίζουν το «David Bowie: The Last Five Years» του 2017, το «Grace Jones: Bloodline and Bami» του 2017, το «The Rolling Stones, Olé, Olé, Olé: A Trip Across Latin America» του 2016, το «Sepultura Endurance» του 2017 και το «I Called Him Morgan» του 2016.

Grace Jones 607

I Called Him Morgan 607

rolling stones ole ole ole 607

Στο In-Edit Thessaloniki Edition θα προβληθεί επίσης το «λπ» του Χρήστου Πέτρου, που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Flix it στη Στέγη το Δεκέμβριο του 2017, παρουσία της «πρωταγωνίστριάς» του, Λένας Πλάτωνος. H ειδική προβολή θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου στις 20:00 στο Ολύμπιον.

ΛΠ 607

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις του In-Edit Thessaloniki Edition στο επίσημο site του, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη και στην επίσημη σελίδα του στο Instagram.