Buzz

Ο Χιου Γκραντ ξέρει τι απέγινε ο ήρωάς του από το «Notting Hill» - και δεν είναι καλό

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Βρετανός ηθοποιός μιλά για δράματα και ρομαντικές κομεντί.

Ο Χιου Γκραντ ξέρει τι απέγινε ο ήρωάς του από το «Notting Hill» - και δεν είναι καλό

Ο Χιου Γκραντ μεγαλώνει υπέροχα - μέσα από την τηλεόραση, που του δίνει την ευκαιρία να θυμίσει ότι εκτός από ένα σκανταλιάρικο χαμόγελο και μια αμήχανη στάση, έχει και σημαντικό δραματικό ταλέντο. Πράγμα που απέδειξε, πρώτα με το «A Very English Scandal» και τώρα, στο πλάι της Νικόλ Κίντμαν, με το «The Undoing».

Δείτε ακόμη: Ο Χιου Γκραντ μιλά (αστεία, χαριτωμένα, γοητευτικά) για τους ρόλους της καριέρας του

Μια συνέντευξη που έδωσε, με αφορμή τη νέα σειρά στο Collider και που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ, είναι γεμάτη από τον ακαταμάχητο κυνισμό του. Σχετικά με τους ρόλους, τους πιο ανάλαφρους, της καριέρας του, ο Χιου Γκραντ επιμένει... μαύρο: «Οσο πιο σκοτεινοί, τόσο πιο καλοί είναι για μένα οι ήρωες που ενσαρκώνω. Ολοι οι ηθοποιοί προτιμού να παίζουν πιο σκοτεινούς και σύνθετους ήρωες.»

χιου γραντ 607

Για τη συμπρωταγωνίστριά του, Νικόλ Κίντμαν, ο Χιου μιλά σχεδόν με αναστάτωση: «Προφανώς, ήταν ένα μεγάλο κίνητρο, αλλά κι ένας λόγος να νιώσω δέος, το να κάνω βαριές δραματικές σκηνές με τη Νικόλ γιατί σ' αυτά είνα ιδιοφυΐα. Είναι ευκολότερο όταν ο ηθοποιός απέναντί σου είναι σπουδαίος. Είναι σαν να παίζεις τένις μ' έναν επαγγελματία, αντί μ' έναν ακόμα εξηντάρη σαν εμένα.»

Διαβάστε ακόμη: Ποιος μπορεί να μην θέλει να δει ένα ντοκιμαντέρ για τον Χιου Γκραντ, δια χειρός Χιου Γκραντ;

Οσο για έναν από τους πιο δημοφιλείς κι αγαπημένους ήρωές του, τον Γουίλιαμ Θάκερ του «Notting Hill», ο Χιου Γκραντ δεν αφήνει ούτε χαραμάδα ελπίδας! «Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ήρωές μου απ' αυτές τις ρομαντικές κομεντί έζησαν την καταστροφή. Γιατί αυτές οι ταινίες είναι γεμάτες ψέματα,» λέει ο ηθοποιός. «Είμαι σίγουρος ότι ο ήρωάς μου από το "Notting Hill" κι η ηρωίδα της Τζούλια Ρόμπερτς έζησαν το πιο άσχημο διαζύγιο που μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβους, χαιρέκακους δικηγόρους.» Τι άλλα;