Buzz

Ποιος μπορεί να μην θέλει να δει ένα ντοκιμαντέρ για τον Χιου Γκραντ, δια χειρός Χιου Γκραντ;

στα 10

Για μία ώρα, τα Χριστούγεννα, ο Χιου Γκραντ θα μιλά για τον Χιου Γκραντ μπροστά στην κάμερα!

Ποιος μπορεί να μην θέλει να δει ένα ντοκιμαντέρ για τον Χιου Γκραντ, δια χειρός Χιου Γκραντ;

Είναι λίγο σαν το τέλειο δώρο Χριστουγέννων: το BBC Two θα φιλοξενήσει ένα ντοκιμαντέρ, σε δύο μέρη, με συνολική διάρκεια 60 λεπτά και τον τίτλο, «Hugh Grant: A Life on Screen».

Διαβάστε ακόμη: Ο Χιου Γκραντ τα χώνει στον Μπόρις Τζόνσον και γίνεται viral

Μπορεί ο Χιου Γκραντ να έγινε υπερ-διάσημος με το ρόλο του αδέξιου, αξιολάτρευτου Αγγλου διστακτικού γαμπρού στο «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία» το 1994, αλλά η αδυναμία μας γι' αυτόν ξεκίνησε ήδη μια δεκαετία νωρίτερα με το «Maurice» και συνεχίστηκε με τα «Μαύρα Φεγγάρια του Ερωτα» και τα «Απομεινάρια μιας Μέρας». Η καριέρα του κύλησε ανοδικά και σταθερά, από τις κορυφές του «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» την Μπρίτζετ Τζόουνς, το «About a Boy», το «Love Actually», στο αμφιλεγόμενο low του «Cloud Atlas». Τελευταία του (ερμηνευτική, τουλάχιστον), επιτυχία, το «A Very English Scandal».

χιου γκραντ 607Την εποχή του «Maurice»

Είναι προφανές ότι τα προσωπικά του... σκαμπανεβάσματα, από το γάμο του με τη Λιζ Χέρλεϊ ως τη σύλληψή του στη Λεωφόρο Σάνσετ, δεν θα χωρέσουν στο ωριαίο ντοκιμαντέρ, στο οποίο, απλώς, ο Χιου Γκραντ θα παίρνει συνέντευξη από τον εαυτό του. Παρέα του, θα μιλήσουν για τον Χιου κάποιοι από τους καθοριστικούς συνεργάτες του, όπως οι Αντι ΜακΝτάουελ, Ρίτσαρντ Κέρτις, Σάντρα Μπούλοκ και Κόλιν Φερθ - και κάτι μας λέει ότι το χιούμορ του Χιου Γκραντ θα του επιτρέψει και στιγμές χαριτωμένης αυτοκριτικής.

Δείτε ως τότε: Ο Χιου Γκραντ μιλά (αστεία, χαριτωμένα, γοητευτικά) για τους ρόλους της καριέρας του