Buzz

Ο Χιου Γκραντ μιλά (αστεία, χαριτωμένα, γοητευτικά) για τους ρόλους της καριέρας του

στα 10

Tο «4 Γάμοι και 1 Κηδεία» ήρθε σε αυτόν από λάθος. O Ρίτσαρντ Κέρτις έγραφε τις δικές του ερωτικές απογοητεύσεις. O Ανγκ Λι τούς έστειλε αδιάβαστους. Πόσο απολαυστικός μπορεί να γίνει ο Χιου Γκραντ; Ε, ακόμα περισσότερο!

Ο Χιου Γκραντ μιλά (αστεία, χαριτωμένα, γοητευτικά) για τους ρόλους της καριέρας του

Με την ευκαιρία του «A Very English Scandal», τη σειρά του Στίβεν Φρίαρς για την Amazon, που στηρίζεται στο πραγματικό σκάνδαλο που κλόνισε τη 70ς Μ. Βρετανία (τη συγκλονιστική δίκη του ηγέτη του Βρετανικού Κόμματος των Φιλελεύθερων, Τζέρεμι Θορπ, ο οποίος κατηγορείται από ένα νεαρό μοντέλο, τον Νόρμαν Σκοτ, ότι είχαν ερωτικές σχέσεις), ο Χιου Γκραντ έχει δώσει τελευταία μία σειρά από απολαυστικές συνεντεύξεις.

Μεσήλικας πλέον, αλλά (τελικά) εξίσου χαριτωμένος, αυτοσαρκαστικός και ανελέητος με τον εαυτό του, δεν κωλώνει να αποκαλύψει πράγματα για την καριέρα του, τους σκηνοθέτες του, τις συμπρωταγωνίστριές του αλλά και τις ίδιες τις ταινίες που τον ανέδειξαν με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο.

Για παράδειγμα, το βίντεο που έκανε για το GQ στο οποίο αναφέρεται με ωμή ειλικρίνεια για τους πιο θρυλικούς του ρόλους.

Πατήστε το play και μάθετε: γιατί πίστεψε ότι το «4 Γάμοι και 1 Κηδεία» ήρθε σε αυτόν από λάθος; Γιατί είναι τόσο επιτυχημένα τα σενάρια του Ρίτσαρντ Κέρτις; Πόσο σκληρός και αναιδής (για τα βρετανικά πρότυπα) ήταν ο Ανγκ Λι με τον ίδιο, αλλά και τις Κέιτ Γουίνσλετ και Εμα Τόμσον; Πόσα ουίσκι ήπιε για το χορό στο «Love, Actually»; Κατάλαβε ποτέ το σενάριο του «Cloud Atlas»;

Πάνω από όλα: «πώς τους κορόιδεψε όλους κι έπαιζε πάντα τον ίδιο ρόλο».

Κάντε ένα break και απολαύστε τον:

.

Διαβάστε περισσότερα: