Industry

H Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου επικροτεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

στα 10

Η ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου βρίσκει σύμφωνη και ικανοποιημένη την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου που με επιστολή της συγχαίρει τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη για τις επιλογές του.

Flix Team
H Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου επικροτεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου είχε δηλώσει δημόσια την αντίθεσή της με το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ήδη από τον διορισμό του από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και πιο πρόσφατα με επιστολή της προς τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα.

Τα νέα του διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη, έφεραν ικανοποιήση στον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου και έδωσαν την αφορμή στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου να εκφράσει και δημόσια τα συγχαρητήριά της προς τον Νίκο Ξυδάκη.

Διαβάστε αναλυτικά: Αν είναι να διορίσεις νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ας είναι κάτι τέτοιο!


Ακολουθεί αυτούσια η ανοιχτή επιστολή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου:

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, κ. Νίκο Ξυδάκη, για την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή του στα προβλήματα που αφορούν στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, και που για έναν ολόκληρο χρόνο ταλαιπώρησαν την κινηματογραφική κοινότητα.
Τα πρόσωπα που επέλεξε για να συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβουλίου τού ΕΚΚ, ανήκουν στον ενεργό πυρήνα τού κινηματογράφου, είναι όλοι τους άριστοι επαγγελματίες και διαθέτουν τις ικανότητες να διοικήσουν το ΕΚΚ με σύνεση, σοβαρότητα και φαντασία.
Ευχόμαστε στον κ. Υπουργό και στη νέα διοίκηση τού ΕΚΚ καλή συνεργασία και καλά αποτελέσματα στο δύσκολο έργο τους.

Με τιμή,
Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου


Διαβάστε ακόμη: