Buzz

Αυτό που ο Χάρβεϊ Γουάινστιν εξετάστηκε και είναι θετικός στον Covid-19

στα 10

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φτάνουν από την Αμερική, είναι αλήθεια ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν μπήκε στην απομόνωση καθώς είναι θετικός στον Covid-19.

Αυτό που ο Χάρβεϊ Γουάινστιν εξετάστηκε και είναι θετικός στον Covid-19

O μεγαλοπαραγωγός εκτίει φυλάκιση 23 χρόνων στο Wende Correctional Facility, μια φυλακή μέγιστης ασφαλείας έξω από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, μετά από την καταδίκη του για εγκληματική σεξουαλική πράξη πρώτου βαθμού και για βιασμό τρίτου βαθμού

Αυτή τη στιγμή ο Γουάινστιν είναι ένας από τους δύο κρατούμενους στο Wende Correctional Facility που έχουν εξεταστεί και είναι θετικοί στον Covid-19, σύμφωνα με την Gazzetta Niagara, μια τοπική εφημερίδα στο Ολμπανι της Νέας Υόρκης, από την οποία ξεκίνησε και το ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται τις τελευταίες ώρες και από μέσα μεγαλύτερης εμβέλειας όπως το Variety.

Εκπρόσωπος του Χάρβεϊ Γουάινστιν, όπως και εκπρόσωπος του σωφρονιστικού ιδρύματος δεν επιβεβαιώνουν την είδηση, λόγω της πολιτικής απορρήτου που ισχύει σε σχέση με τους κρατούμενους.

Οι πηγές από τις οποίες ενημερώθηκε η Gazzetta Niagara επιβεβαίωνουν πως ο Γουάινστιν ήταν ήδη θετικός στον κοροναϊό όταν εισήλθε στο κρατικό σύστημα φυλακών την περασμένη Τετάρτη όταν μεταφέρθηκε από το νησί Ράικερς στη Νέα Υόρκη

Διαβάστε ακόμη: Πώς αντιδρά ο Σπάικ Λι κι η παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα στην αναβολή του Φεστιβάλ Καννών