Buzz

Το «Happiest Season» είναι η ρομαντική κομεντί που θα μας κάνει χαρούμενους φέτος

στα 10

Η Κρίστεν Στιούαρτ κάνει πρόταση γάμου στη Μακένζι Ντέιβις - το μόνο που μένει είναι εκείνη να κάνει outing στους γονείς της...

Το «Happiest Season» είναι η ρομαντική κομεντί που θα μας κάνει χαρούμενους φέτος

Μπορεί η Κρίστεν Στιούαρτ να έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν φοβάται τον καλλιτεχνικό πειραματισμό και τους απαιτητικούς σκηνοθέτες και ρόλους, αλλά και μια ρομαντική κομεντί είναι καλοδεχούμενη. Ειδικά αν δεν ακολουθεί την πεπατημένη του boy-meets-girl.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ θέλει να υποδυθεί έναν γκέι υπερήρωα

Στο «Happiest Season» που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έρχεται στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου, η Αμπι (Κρίστεν Στιούαρτ) κι η Χάρπερ (Μακένζι Ντέιβις) είναι ερωτευμένες - η Αμπι, μάλιστα, σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη Χάρπερ κι ιδανική ευκαιρία μοιάζουν οι γιορτές, όταν θα πάει στο πατρικό της αγαπημένης της για να γνωρίσει τους γονείς της. Εκεί, ωστόσο, θα συνειδητοποιήσει κι ότι οι γονείς της Χάρπερ δεν έχουν ιδέα ότι η κόρη τους είναι λεσβία, με αποτέλεσμα ν' αρχίσει ν' αναθεωρεί ολόκληρη τη σχέση της, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην κάνει εκπτώσεις στα πιστεύω της αλλά και να μην... χαλάσει όλων τα Χριστούγεννα.

Αυτή είναι η πρώτη στουντιακή ρομαντική κομεντί μ' ένα γυναικείο ζευγάρι στο επίκεντρο, σκηνοθετεί η ηθοποιός Λέα ΝτιΒαλ (για δεύτερη φορά, μετά το «The Intervention» του 2016 και τις δυο - διαβολεμένα φωτογενείς - πρωταγωνίστριες πλαισιώνουν οι Αλισον Μπρι, Ομπρεϊ Πλάζα, Ντάνιελ Λέβι, Βίκτορ Γκάρμπερ και Μέρι Στίνμπεργκεν. Πρώτες φωτογραφίες παρακάτω.

happiest season 607

happiest season 607

happiest season 607