Industry

Εναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC)

στα 10

Για πέμπτη χρονιά, η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών αποφασίζει ποιος θα είναι ο καλύτερος κινηματογραφιστής/διευθυντής φωτογραφίας για τη χρονιά που τελειώνει. Δηλώστε συμμετοχή.

Flix Team
Εναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC)

Η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (Greek Society of Cinematographers - GSC), μετά την ανοιχτή πρόσκληση για νέα μέλη, προσκαλεί τα μέλη της ανά τον κόσμο, καθώς και όσους κινηματογραφιστές/διευθυντές φωτογραφίας συμμετείχαν σε ελληνικές παραγωγές ή/και σε ελληνικές πλειοψηφικές συμπαραγωγές να συμμετάσχουν στη φετινή διαδικασία ανάδειξης του Καλύτερου Κινηματογραφιστή για ταινία του ημερολογιακού έτους 2021.

Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την ανακοίνωση - πρόσκληση της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών:

Η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (Greek Society of Cinematographers - GSC) προσκαλεί τα μέλη της ανά τον κόσμο, καθώς και όσους κινηματογραφιστές/διευθυντές φωτογραφίας συμμετείχαν σε ελληνικές παραγωγές ή/και σε ελληνικές πλειοψηφικές συμπαραγωγές, να υποβάλλουν τις ταινίες τους μέχρι την Κυριακή 13/2/2022 και ώρα 23:59, προκειμένου να συμμετέχουν στο ετήσιο ΒΡΑΒΕΙΟ GSC 2022.

Η βράβευση αφορά ταινίες μεγάλου μήκους (άνω των 60 λεπτών - μυθοπλασίας ή ντοκιμαντέρ), οι οποίες έτυχαν δημόσιας προβολής (διανομής σε κινηματογραφική αίθουσα - συμμετοχής σε φεστιβάλ - προβολής σε εμπορικό τηλεοπτικό ή άλλο δίκτυο) από 1/1/2021 έως 31/12/2021.

Οι υποψήφιοι κινηματογραφιστές/διευθυντές φωτογραφίας, θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαραίτητη φόρμα συμμετοχής και την αποστείλουν στην Ένωση.

Η φόρμα συμμετοχής καθώς και ο κανονισμός μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γενική Γραμματεία της Ένωσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@gsc.com.gr

Το ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών


Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών στο επίσημο site του GSC, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.