Industry

Επαναπροκήρυξη θέσεων Γενικού Διευθυντή και Διευθυντή Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

στα 10

Παράταση 20 ημερών για τις προκηρύξεις θέσεων διεύθυνσης στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Flix Team
Επαναπροκήρυξη θέσεων Γενικού Διευθυντή και Διευθυντή Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Οπως αφήνει να εννοηθεί το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου στην ανακοίνωσή του (που παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αυτούσια), οι υποψηφιότητες για τη θέση του Γενικού Διευθυνή - που έχει προκηρυχθεί από τις 2 Δεκεμβρίου, δεν ήταν «ικανές» ποσοτικά ή ποιοτικά, εξ ού και δίνεται παράταση 20 ημερών για να υποβληθούν και νέες υποψηφιότητες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη θέση του Διευθυντή Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης, αφού όπως αναφέρει το ΕΚΚ, υπήρξε μόνο μία υποψηφιότητα.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου:


Επαναπροκήρυξη θέσεων Γενικού Διευθυντή και Διευθυντή Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) στη χθεσινή του συνεδρίαση (με αριθμό: 1460/5.2.2020) εξέτασε τις υποψηφιότητες για τη θέση του Γενικού Διευθυντή και ομόφωνα αποφάσισε να επαναπροκηρύξει τη θέση του Γενικού Διευθυντή, ώστε να δοθεί ευκαιρία να κατατεθούν από ενδιαφερόμενους και άλλες υποψηφιότητες.

Το Δ.Σ. αποφάσισε, επίσης, να επαναπροκηρύξει τη θέση του Διευθυντή Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης διότι έχει κατατεθεί μόνο μία υποψηφιότητα. Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα να κατατεθούν και νέες υποψηφιότητες.

Σχετικές αναρτήσεις θα γίνουν άμεσα στον ημερήσιο Τύπο, στην ιστοσελίδα του Ε.Κ.Κ. και τη Διαύγεια. Η νέα προθεσμία για υποβολή των νέων υποψηφιοτήτων ορίστηκε σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευσή των σχετικών προκηρύξεων.

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ του Ε.Κ.Κ
Πάνος Λουκάκος


Διαβάστε ακόμη: 2010 - 2019: Αυτό ήταν το σινεμά της δεκαετίας