Buzz

Φορέστε τις ζώνες σας και δείτε το τρέιλερ του «Gran Turismo»

στα 10

Η ταινία βασισμένη στο ομότιτλο video game του PlayStation, σε σκηνοθεσία του Νιλ Μπλόμκαμπ, έρχεται στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Φορέστε τις ζώνες σας και δείτε το τρέιλερ του «Gran Turismo»

Αν ένα video game προσπάθησε να προσομοιώσει την αίσθηση της πραγματικής οδήγησης στις κονσόλες, σε συνδυασμό με την αδρεναλίνη των αγώνων ταχύτητας, αυτό δεν ήταν άλλο από το «Gran Turismo» της Polyphony Digital για το PlayStation. «The real driving simulator», είναι μια θρυλική σειρά video games η οποία έχει φτάσει αισίως ως και το 7, και έχει λατρευτεί από τους games λάτρεις της ταχύτητας, κυρίως για την πληθώρα αυτοκινήτων που μπορούν να οδηγήσουν αλλά και το πόσο αληθοφανή δείχνουν αυτά, όχι μόνο ως προς τον τρόπο που φαίνονται, αλλά και το πως χειρίζονται και ακούγονται.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από το Χόλιγουντ και έτσι το «Gran Turismo» έγινε ταινία σε σκηνοθεσία του Νιλ Μπλόμκαμπ με τον Ντέιβιντ Χάρμπουρ («Stranger Things», «Black Widow») στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Νέες προσθήκες στο καστ του «Μονομάχου 2»

gran turismo

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Γιάν Μάρντενμποροου Jann Mardenborough, η ταινία Gran Turismo αφηγείται την απόλυτη ιστορία ενός παράτολμου εφηβικού ονείρου που έγινε πραγματικότητα. Οι δεξιότητες του Μάρντενμποροου του εξασφάλισαν τη νίκη σε μια σειρά από διαγωνισμούς της Nissan και κατάφεραν να τον κάνουν έναν πραγματικό επαγγελματία οδηγό αγώνων.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Αρτσι Μαντέκουε, Ορλάντο Μπλουμ, Ντζιμόν Χούνσου και Τζέρι Χόρνερ (η Ginger Spice των Spice Girls). To «Gran Turismo» έρχεται με τέρμα τα γκάζια στις αίθουσες στις 10 Αυγούστου.

gran turismo