Buzz

Νέες προσθήκες στο καστ του «Μονομάχου 2»

στα 10

Κόνι Νίλσεν, Τζόζεφ Κουίν και ο Πέδρο Πασκάλ ετοιμάζονται να μπούν στην αρένα του «Μονομάχου».

Νέες προσθήκες στο καστ του «Μονομάχου 2»

Περισσότερα νέα αποκαλύφθηκαν πρόσφατα σχετικά με το καστ του σίκουελ του «Μονομάχου» σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Το Deadline αναφέρει πως η Κόνι Νίλσεν θα επιστρέψει στον ρόλο της Λουσίλα από την ταινία του 2000 και ο Τζόζεφ Κουίν, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Εντι Μάνσον στην τελευταία σεζόν του «Stranger Things», θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Αυτοκράτορα Καρακάλα.

Η επιστροφή της Νίλσεν ήταν αναμενόμενη μιας και ο Πολ Μεσκάλ θα παίξει τον ρόλο του Λούσιους, του γιου της Λουσίλα και ανιψιού του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ). Οσο αφορά τον Αυτοκράτορα Καρακάλα του Κουίν ήταν ένας πραγματικός Ρωμαίος ηγέτης που κυβέρνησε τη Ρώμη από το 198 έως το 217 μ.Χ. ως μέρος της δυναστείας των Σεβεράν. Θα είναι αδέρφια με τον Αυτοκράτορα Πόπλιο Σεπτίμιο Αντωνίνο Γέτα (γνωστός κι ως απλά Γέτας) του Μπάρι Κέογκαν. Μαζί τους θα πρωταγωνιστεί και ο Ντένζελ Γουάσινγκτον.

Τέλος ο Πέδρο Πασκάλ φαίνεται πως βρίσκεται στις τελευταίες συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει κι αυτός στην ταινία σε έναν, μέχρι στιγμής, άγνωστο ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράσελ Κρόου πίστευε πως το σενάριο του «Μονομάχου» ήταν σκουπίδι

pedro pascal

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.