Buzz

Ο Μπάρι Κέογκαν στο σίκουελ του «Μονομάχου»

στα 10

Ο υποψήφιος με Οσκαρ ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του κακού και αντιπάλου του χαρακτήρα του Πολ Μεσκάλ.

Ο Μπάρι Κέογκαν στο σίκουελ του «Μονομάχου»

Το σίκουελ του «Μονομάχου», και πάλι σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ, έχει αρχίσει να παίρνει πλέον σάρκα και οστά. Γνωρίζουμε ήδη πως ο υποψήφιος με Οσκαρ Πολ Μεσκάλ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία στον ρόλο του Λούσιους, του γιου της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωνε η Κόνι Νίλσεν στην πρώτη ταινία) και ανιψιού του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ) και τώρα ακόμα ένας υποψήφιος με Οσκαρ ηθοποιός προστέθηκε στο καστ της.

Ο Μπάρι Κέογκαν, ο οποίος φέτος είχε προταθεί για το Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Τα Πνεύματα του Ινισέριν», θα παίξει στην ταινία τον ρόλο του κύριου κακού του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Πόπλιου Σεπτίμιου Αντωνίνου Γέτα (γνωστός κι ως απλά Γέτας).

Διαβάστε ακόμα: Το σίκουελ του «Μονομάχου» θα κυκλοφορήσει το 2024

gladiator

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.