Buzz

Ο Ντένζελ Γουάσινγκτον στο καστ του «Μονομάχου 2»

στα 10

Θα συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στους Πολ Μεσκάλ και Μπάρι Κέογκαν.

Ο Ντένζελ Γουάσινγκτον στο καστ του «Μονομάχου 2»

Το καστ του «Μονομάχου 2» συνεχώς μεγαλώνει.

Πρόσφατα μάθαμε πως ο Μπάρι Κέογκαν προστέθηκε σε αυτό παίζοντας τον ρόλο του κακού Ρωμαίου Αυτοκράτορα Πόπλιου Σεπτίμιου Αντωνίνου Γέτα (γνωστός κι ως απλά Γέτας) και θα συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στον Πολ Μεσκάλ ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Λούσιους, του γιου της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωνε η Κόνι Νίλσεν στην πρώτη ταινία) και ανιψιού του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ).

Διαβάστε ακόμα: Το σίκουελ του «Μονομάχου» θα κυκλοφορήσει το 2024

ridley scott gladiator

Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, μαθαίνουμε πως και ο Ντένζελ Γουάσινγκτον βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Αν γίνει αυτό τότε θα είναι η πρώτη φορά από το 2007 και το «American Gangster» που ο Σκοτ και ο Γουάσινγκτον θα συνεργαστούν ξανά, αν και ο ηθοποιός έχει συνεργαστεί περισσότερες φορές με τον αδερφό του Ρίντλεϊ, τον Τόνι Σκοτ, σε διάφορες ταινίες, με την τελευταία να είναι το «Unstoppable» το 2010.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.