Buzz

Game of Thrones: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκαλύπτει ότι το τέλος των βιβλίων θα είναι διαφορετικό

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο συγγραφέας υποψιάζει ότι συνειδητοποίησε την δυσαρέσκεια των φανς και εκείνος θα γράψει κάτι διαφορετικό για φινάλε των βιβλίων.

Game of Thrones: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκαλύπτει ότι το τέλος των βιβλίων θα είναι διαφορετικό

Το «Game of Thrones» είχε φέρει τεράστια επιτυχία και τεράστια αμηχανία τον Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Η σειρά φαινόμενο της ΗΒΟ κάλπασε προς το μεγάλο φινάλε της, ενώ ο ίδιος δεν είχε ολοκληρώσει τη σειρά βιβλίων. Ο Μάρτιν δεν είχε τελειώσει το «The Winds of Winter», το πολυαναμενόμενο 6ο βιβλίο της σειράς, που θα απαντούσε στο ερωτηματικό «ποιος θα κάτσει στο σιδερένιο θρόνο του Γουέστερος», με τον συγγραφέα να καθυστερεί 8 ολόκληρα χρόνια, και να αναγκάζεται να διηγηθεί προφορικά στους δημιουργούς της σειράς, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάιζ, την πλοκή του βιβλίου για να μπορέσουν να γράψουν τα σενάρια του μεγάλου φινάλε.

Πριν από λίγους μήνες διαβάζαμε ότι η καραντίνα και το ockdown είχε και κάτι καλό: ο Μάρτιν βρήκε ησυχία σε ένα εξοχικό σπίτι στα βουνά και έκανε μεγάλη πρόοδο στο «The Winds of Winter»! Το γεγονός το είχε παραδεχθεί ο ίδιος στο blog του.

«Κάθε τρεις μέρες σχεδόν τελειώνω κι από ένα κεφάλαιο. Οχι, αυτό δεν σημαίνει ότι αύριο θα τελειώσω το βιβλίο και θα εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Θα είναι ένας τεράστιος τόμος κι ακόμα έχω δουλειά. Περνάω κακές μέρες που με ρίχνουν, αλλά και καλές μέρες που με εμπνέεουν. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο που κάνω...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Η καραντίνα έκανε και κάτι καλό: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν τελειώνει το «Winds of Winter»!

George R R Martin iron throne 607

Σήμερα, ομολογεί και κάτι ακόμα: το φινάλε των βιβλίων δε θα είναι ίδιο με αυτό της σειράς, που απογοήτευσε εκατομμύρα φανς σε όλο τον κόσμο.

«Είχα ήδη γράψει τα τέσσερα βιβλία, τα οποία ξέρετε έχουν τεράστιο όγκο και απαιτούν πολύχρονη δουλειά. Δεν πίστευα ποτέ ότι η σειρά θα με ξεπεράσει, αλλά αυτό έγινε. Οπότε τώρα δουλεύω το φινάλε με τα δύο τελευταία βιβλία. Οταν είναι έτοιμα, θα το μάθετε. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω ακολουθήσει μια διαφορετική κατεύθυνση...»

Να θυμίσουμε βέβαια ότι άλλη μία υποχρέωση του Μάρτιν είναι η ανάπτυξη του σεναρίου για το «House of the Dragon», το spinoff του GoT για την ΗΒΟ.

Διαβάστε περισσότερα: