Buzz

Η καραντίνα έκανε και κάτι καλό: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν τελειώνει το «Winds of Winter»!

στα 10

Eλπίζουμε μόνο να το ολοκληρώσει με έναν τρόπο που να δικαιολογεί καλύτερα όσα βιώσαμε με το τέλος της τηλεοπικής σειράς.

Η καραντίνα έκανε και κάτι καλό: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν τελειώνει το «Winds of Winter»!

Το «Game of Thrones» είχε φέρει τεράστια επιτυχία και τεράστια αμηχανία τον Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Η σειρά φαινόμενο της ΗΒΟ κάλπασε προς το μεγάλο φινάλε της, ενώ ο ίδιος δεν είχε ολοκληρώσει τη σειρά βιβλίων. Ο Μάρτιν δεν είχε τελειώσει το «The Winds of Winter», το πολυαναμενόμενο 6ο βιβλίο της σειράς, που θα απαντούσε στο ερωτηματικό «ποιος θα κάτσει στο σιδερένιο θρόνο του Γουέστερος», με τον συγγραφέα να καθυστερεί 8 ολόκληρα χρόνια, και να αναγκάζεται να διηγηθεί προφορικά στους δημιουργούς της σειράς, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάιζ, την πλοκή του βιβλίου για να μπορέσουν να γράψουν τα σενάρια του μεγάλου φινάλε.

Σήμερα διαβάζουμε ότι η καραντίνα, το πρωτόγνωρο τρίμηνο lockdown που γνωρίζει η Αμερική, είχε και κάτι καλό: ο Μάρτιν βρήκε ησυχία σε ένα εξοχικό σπίτι στα βουνά και έκανε μεγάλη πρόοδο στο «The Winds of Winter»! Το γεγονός το ομολόγησε ο ίδιος στο blog του.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ξέρει 5 πράγματα για το prequel του «Game of Thrones». Και τα μοιράζεται

George R R Martin iron throne 607

«Η απαγόρευση κυκλοφορίας δούλεψε υπέρ του. Δουλεύω για ώρες κάθε μέρα και έχω κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο για την ολοκλήρωση του «The Winds of Winter»...»

«Κάθε τρεις μέρες σχεδόν τελειώνω κι από ένα κεφάλαιο. Οχι, αυτό δεν σημαίνει ότι αύριο θα τελειώσω το βιβλίο και θα εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Θα είναι ένας τεράστιος τόμος κι ακόμα έχω δουλειά. Περνάω κακές μέρες που με ρίχνουν, αλλά και καλές μέρες που με εμπνέεουν. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο που κάνω...»

«Εύχομαι να μπορούσαν οι λέξεις να κυλούν πιο γρήγορα. Το 1999, όταν έγραφα το «A Storm of Swords», μπορούσα να φτάσω τις 150 σελίδες τη μέρα. Νομίζω ότι δε θα ξαναπετύχω ποτέ έναν τέτοιο ρυθμό. Κοιτώντας πίσω, δεν έχω ιδέα πώς το κατάφερνα...»

«Πιστεύω πάντως ότι το 2021 και ο Covid 19 και το «The Winds of Winter» θα έχουν τελειώσει!»

Να θυμίσουμε βέβαια ότι άλλη μία υποχρέωση του Μάρτιν είναι η ανάπτυξη του σεναρίου για το «House of the Dragon», το spinoff του GoT για την ΗΒΟ.

Διαβάστε περισσότερα: