Buzz

Ο Τζoρτζ Κλούνεϊ παραδέχεται πως ήταν «κακός» στην ταινία «Batman & Robin»

στα 10

Ο υπέροχος και ακομπλεξάριστος Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε για τον ίσως χειρότερο ρόλο της καριέρας του.

Ο Τζoρτζ Κλούνεϊ παραδέχεται πως ήταν «κακός» στην ταινία «Batman & Robin»

Αν κάποιος ρωτούσε τους φανς ποια θεωρούν ως τη χειρότερη ταινία του Batman, η απάντησή τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα ήταν σίγουρα το «Batman & Robin» του Τζόελ Σουμάχερ μιας και μέσα από τις ανεκδιήγητες ατάκες της, τις τραγελαφικές ερμηνείες της, αλλά και την over the top σκηνοθεσία της, έχει κάνει πολλούς να τη διαγράψουν από ό,τι είχε να κάνει με τον Σκοτεινό Ιππότη, αναγορεύοντας μάλιστα, τον Τζορτζ Κλούνεϊ στον χειρότερο Batman στην ιστορία του σινεμά.

Μέσα στα χρόνια βέβαια έχει καταφέρει να ανέβει σε ένα cult status, εξαιτίας του camp τρόπου με τον οποίο απεικονίζει τον Batman, έναν κατά τα άλλα υπερβολικά σοβαρό χαρακτήρα, ενώ ο Κλούνεϊ φαίνεται πως είναι πλέον εντάξει με το να τον θεωρούν «κακό» στην ταινία αυτή.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός ο κόσμος έχει ανάγκη τον Τζορτζ Κλούνεϊ

batman and robin 607

Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό GQ όπου και παραδέχτηκε πως δεν ήταν αρκετά καλός στην ταινία γιατί ήταν ο πρωταγωνιστής και έτσι αυτό του επιτρέπει να είναι επικριτικός και στην υπόλοιπη ταινία. «Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά για πράγματα είναι να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας και τις αδυναμίες σας σε αυτά τα πράγματα. Οπως εγώ όταν λέω πως το ‘Batman & Robin’ ήταν μια κακή ταινία, πάντα εννοώ πως ‘ήμουν κακός σε αυτήν’. Γιατί ήμουν ο πρωταγωνιστής. Γιατί επίσης σου δίνει την δυνατότητα πεις ‘πως αφού μπορώ να πω πως ήμουν χάλια, μπορώ επίσης να πω πως κανένα από τα υπόλοιπα στοιχεία δεν λειτούργησαν’, Καταλάβατε; Ατάκες όπως ‘ακίνητος Freeze (freeze Freeze)’», δήλωσε ακομπλεξάριστα ο Κλούνεϊ.

Φυσικά σε καμία περίπτωση ο Κλούνεϊ δεν είναι κακός ηθοποιός κι εδώ που τα λέμε του δικαιολογούμε μερικά στραβοπατήματα στην ήδη λαμπρή και οσκαρική καριέρα του. Πάντως αν δεν έχετε δει την ταινία και θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση για το πόσο κακή μπορεί να ήταν, «απολαύστε» μερικές σκηνές παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Ξεχάστε το «Justice League: The Snyder Cut». Εδώ υπάρχει το 170λεπτο Schumacher Cut του «Batman Forever»