Buzz

Αυτός ο κόσμος έχει ανάγκη τον Τζορτζ Κλούνεϊ

στα 10

Κι ευτυχώς εκείνος ετοιμάζεται να επιστρέψει με μια καινούρια ταινία.

Flix Team
Αυτός ο κόσμος έχει ανάγκη τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Κάποτε γοητευτικός τηλεοπτικός γιατρός, σήμερα απαραίτητος και ανακουφιστικός σχεδόν σαν ένα φλιτζάνι ζεστού καφέ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατορθώνει να μεταφέρει στις μέρες μας κάτι από την γαλήνια, αποδεκτή απ΄όλους στόφα ενός παλιού χολιγουντιανού σταρ.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι το περιοδικό GQ του χαριζει το εξώφυλλό του και τον ανακηρυσσει icon της χρονιάς με αφορμή την καινούρια του ταινία «The Midnight Sky» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά κυρίως σκηνοθετεί. Το να σκηνοθετείς σε κάνει αυτομάτως τον ζωγράφο λέει ο ίδιος. Το να παίζεις, να γράφεις το σενάριο ή το να κάνεις οτιδήποτε άλλο σε κάνει τις μπογιές.

Δείτε ακόμη: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (και το μούσι του) αναζητά την ελπίδα έξω από τη Γη, στο πρώτο trailer για το «The Midnight Sky»

george clooney gq 607

george clooney gq 607

george clooney gq 607

Ο Κλούνεϊ μιλάει για πολλά στην συνέντευξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες, για την αγάπη του για την γυναίκα του Αμάλ, για τα παιδιά του, για τους φίλους του.

Κι αυτό το τελευταίο, έχει πολύ ενδιαφέρον: οι ιστορίες ότι χάρισε σε όλους από ένα εκατομμύριο δολάρια, είναι πέρα για πέρα αληθινή.

«Ηταν το 2013, ήμουν ακόμα single -είχαμε γνωριστεί με την Αμάλ αλλά δεν βγαίναμε ακόμα. Ημουν 52 χρονών, οι περισσότεροι κολλητοί μου είναι μεγαλύτεροι από μένα. Το «Gravity» έβγαινε στις αίθουσες και, καθώς νόμιζαν ότι θα αποτύχει, μου είχαν κάνει μία συμφωνία επί των κερδών. Κατέληξα με πάρα πολλά χρήματα.»

«Δεν είχα ακόμα οικογένεια, δεν είχα τίποτα. Είχα μόνο αυτούς τους πιστούς κολλητούς που επί 35 χρόνια με στήριζαν με κάθε τρόπο. Εχω κοιμηθεί στον καναπέ τους όταν ήμουν άφραγκος. Μου έχουν δανείσει χρήματα. Μου πρόσφεραν βοήθεια, όποια βοήθεια τους ζητούσα. Και τους βοηθούσα κι εγώ. Είμαστε φίλοι. Οπότε σκέφτηκα, χωρίς τους φίλους μου δε θα είχα τίποτα από όλα αυτά. Κι αν με χτυπήσει αύριο ένα λεωφορείο, σε αυτούς θα τα άφηνα. Οπότε, γιατί περιμένω να με χτυπήσει ένα γαμημένο λεοφωρείο;»

Ο Κλούνεϊ αφηγείται πώς έβαλε από ένα εκατομμύριο δολάρια σε βαλίτσες, τους κάλεσε σπίτι του και τους τα χάρισε. Αλλά, και πώς όταν κάποιος εκατομμυριούχος έμαθε αυτή την ιστορία χρόνια μετά, τον ρώτησε «Πώς είναι δυνατόν να έκανες κάτι τέτοιο;». Κι ο Κλούνεϊ γέλασε και του απάντησε: «Ναι, κάτι τέτοια αν είσαι μαλάκας δεν χωράνε στο μυαλό σου».

Τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο.

george clooney gq 607

george clooney gq 607

george clooney gq 607

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξή του στον Ζακ Μπάρον εδώ και να τον δείτε τον πιο κάτω να μιλά για μερικούς από τους τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους στην καριέρα του.

Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2020 σύμφωνα με το περιοδικό People