Buzz

Η Γκαλ Γκαντότ παραδέχτηκε πως ο Τζος Γουίντον είχε απειλήσει την καριέρα της

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αποφάσισε να λύσει την σιωπή της σχετικά με τον Γουίντον και είπε την γνώμη της σχετικά με τα όσα ακούγονται για τον Αρμι Χάμερ.

Η Γκαλ Γκαντότ παραδέχτηκε πως ο Τζος Γουίντον είχε απειλήσει την καριέρα της

Πριν λίγους μήνες το The Hollywood Reporter είχε αποκαλύψει πως, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Justice League», ο Τζος Γουίντον είχε απειλήσει πως θα καταστρέψει την καριέρα της Γκαλ Γκαντότ. Η ίδια τότε δεν αποφύγει τις δηλώσεις, αλλά φαίνεται πως ήρθε ο καιρό να αλλάξει την στάση της.

Μιλώντας στο ισραηλινό κανάλι Mako/N12 η Γκαντότ παραδέχτηκε πως ο Γουίντον απείλησε την καριέρα της αλλά και είχε δημιουργήσει ένα τοξικό περιβάλλον στα γυρίσματα όπου αντιμετώπιζε τους πάντες με τον χειρότερο τρόπο. «Είχε απειλήσει την καριέρα μου και είχε πει πως εάν έλεγα κάτι θα την έκανε μίζερη, οπότε το χειρίστηκα εκείνη την στιγμή.»

Διαβάστε ακόμα: H Warner ετοιμάζει ταινία με τον πρώτο μαύρο Superman

Στην συνέντευξή της η Γκαντότ σχολίασε και όλα όσα έχουν συμβεί και με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Θάνατος στο Νείλο» Αρμι Χάμερ. «Είναι αρκετά περίπλοκο. Αν είναι πραγματικά όσα τον κατηγορούν πως έκανε, τότε αυτό ο άνθρωπος θα πρέπει να πληρώσει για τις πράξεις τους και να αναλάβει την ευθύνη τους. Δεν ξέρω τι θα γίνει.»

Παρόλο τις όποιες απειλές πάντως, η καριέρα της Γκαντότ δείχνει να πηγαίνει αρκετά καλά και σύντομα θα την δούμε, πέρα από τον «Θάνατο στο Νείλο» σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα, να συμπρωταγωνιστεί δίπλα στους Ντουέιν Τζόνσον και Ράιαν Ρέινολντς στην ταινία «Red Notice» του Netflix, αλλά και σύντομα θα παίξει ξανά τον ρόλο της Νταϊάνα στο «Wonder Woman 3» της Πάτι Τζένκινς.