Buzz

Ο προδιαγεγραμμένος «θάνατος» (του Αρμι Χάμερ) στον Νείλο

στα 10

Οχι, δεν πρόκειται για spoiler! Η Disney καθυστερεί ακόμη περισσότερο την έξοδο της ταινίας του Κένεθ Μπράνα «Death on the Nile», υπό την απειλή όχι πλέον της πανδημίας αλλά της φήμης του Αρμι Χάμερ.

Ο προδιαγεγραμμένος «θάνατος» (του Αρμι Χάμερ) στον Νείλο

Μετά τις καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίηση που έφτασαν μέχρι και το βιασμό από πρώην συντρόφους του, ο Αρμι Χάμερ απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες από όλα τα πρότζεκτ στα οποία θα συμμετείχε στο μέλλον, όπως τη σειρά «The Offer» της Paramount+ με θέμα τη δημιουργία του «Νονού», την ταινία «Shotgun Wedding» με την Τζένιφερ Λόπεζ και πιο πρόσφατα την ταινία «Billion Dollar Spy» δίπλα στον Μαντς Μίκελσεν σε σκηνοθεσία της Αμα Ασάντε.

Διαβάστε αναλυτικά το ιστορικό της πτώσης του Αρμι Χάμερ

Υπάρχει όμως μία ταινία στην οποία ο Αρμι Χάμερ παίζει ακόμη. Το «Death on the Nile» του Κένεθ Μπράνα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά από ένα ensemble καστ στο οποίο συμμετέχουν οι Γκαλ Γκαντότ, Εμα Μακί, Τομ Μπέιτμαν, Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς, Ανέτ Μπένινγκ και Σοφία Οκονέντο, ο Αρμι Χάμερ είναι «κάπως σαν ο πρωταγωνιστής», όπως αναφέρουν πηγές στη Disney, η οποία είδε την ταινία να μεταφέρεται έξι συνολικά φορές πιο μακριά από την προγραμματισμένη της έξοδο λόγω της πανδημίας.

Death on the Nile 607

Τώρα για τελευταία φορά, η ταινία μεταφέρεται στις αρχές του 2022, προκειμένου πλέον να αποφύγει την έκρηξη του σκανδάλου «Αρμι Χάμερ». Σύμφωνα με πηγές μέσα στο στούντιο, η Disney δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να ξαναγυρίσει την ταινία χωρίς τον Χάμερ - αυτό θα κόστιζε άλλωστε εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να συγκεντρωθει από την αρχή το καστ και να στηθούν από την αρχή τα σκηνικά και τα κοστούμια.

«Ο μόνος τρόπος είναι να δηλώσουμε πως στην ταινία δούλεψαν εκατοντάδες άνθρωποι και δεν θα τη βάλουμε στο συρτάρι εξαιτίας ενός ανθρώπους», δήλωσε ένας παραγωγός του στούντιο, ο οποίος αποκάλυψε επίσης πως - και εξαιτίας του σκανδάλου - σκέφτονται να κάνει η ταινία πρεμιέρα μόνο σε κάποια πλατφόρμα και όχι στις αίθουσες. Εννοείται ότι ο Αρμι Χάμερ δνε θα

Death on the Nile 607

Παρά τις απομακρύνσεις του, το όνομα του Αρμι Χάμερ βρίσκεται ακόμη δεμένο με μερικά σημαντικά πρότζεκτ, όπως το «Next Goal Wins» του Τάικα Γουαϊτίτι, που ωστόσο η εμφάνιση του είναι του επιπέδου ενός περάσματος, η συνέχεια του «Call me by Your Name» που αφού κανείς δεν αποφάσιζε μέχρι σήμερα να της δώσει το πράσινο φως μάλλον τώρα θα μείνει στις φήμες.

Ο Αρμι Χάμερ απομακρύνθηκε και από το θεατρικό «The Minutes» του Τρέισι Λετς που είναι προγραμματισμένο να ανοίξει ξανά το 2022.

Θυμίζουμε πως ο Αρμι Χάμερ απομακρύνθηκε και από την εταιρία που τον αντιπροσώπευε, την WME, τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι συζητήσεις του με τις ερωτικές του συντρόφους, οι τάσεις για κανιβαλισμό που προχώρησαν σε καταγγελίες απειλής ζωής και βιασμού.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Death on the Nile» του Κένεθ Μπράνα: