Buzz

O Αρμι Χάμερ αποχώρησε κι από άλλη μια ταινία

στα 10

Μετά και από τις πρόσφατες κατηγορίες περί κανιβαλισμού αλλά και σεξουαλικής επίθεσης, ο ηθοποιός αποχώρησε και από την ταινία «Billion Dollar Spy» της Αμα Ασάντε.

O Αρμι Χάμερ αποχώρησε κι από άλλη μια ταινία

To 2021 σίγουρα δεν είναι η χρονιά του Αρμι Χάμερ, ο οποίος βλέπει την καριέρα του να καταρρέει από τη στιγμή που βγήκαν στην επιφάνεια ερωτικά μηνύματα και videos του με κανιβαλιστικές φαντασιώσεις, πράγμα που ήδη στο Χόλιγουντ τον καθιστά ύποπτο κανιβαλισμού, ενώ λίγες εβδομάδες πριν μια γυναίκα τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση το 2017. Ο Χάμερ ήδη αποχώρησε από τη σειρά «The Offer» της Paramount+ με θέμα τη δημιουργία του «Νονού» και την ταινία «Shotgun Wedding» με την Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ τώρα ανακοινώθηκε πως έχασε έναν ακόμα ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Κανίβαλος ή αθώος: τι συμβαίνει με τον Αρμι Χάμερ;

armie hammer 607

Τον Οκτώβρη που μας πέρασε είχε ανακοινωθεί πως ο Χάμερ θα πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Billion Dollar Spy» δίπλα στον Μαντς Μίκελσεν σε σκηνοθεσία της Αμα Ασάντε, κάτι που, σύμφωνα με το Variety, πλέον δεν πρόκειται να γίνει. Τόσο η Ασάντε όσο και το στούντιο παραγωγής Walden Media δεν έχουν δηλώσει κάτι για την αποχώρησή του μέχρι στιγμής.

Στην ταινία ο Χάμερ θα έπαιζε τον ρόλο του Μπραντ Ριντ, ο οποίος θα έφτανε στο παράρτημα της CIA στη Μόσχα και πιάνει φιλίες με τον χαρακτήρα του Μίκελσεν Εϊντολφ Τολκατσέφ, έναν Ρώσο μηχανικό. Ο δεσμός της φιλίας τους γίνεται τόσο δυνατός που ο Τολκατσέφ δίνει στον Ριντ στρατιωτικά μυστικά τα οποία θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των σχέσεων μεταξύ Δύσης και Ανατολής, δίνοντάς του έτσι το παρατσούκλι «Βillion Dollar Spy». Τα γυρίσματα της ταινίας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, οπότε υπάρχει κάποιος χρόνος μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να αναφέρουν πως οι παραγωγοί δεν έχουν ακόμα κάποιον στο νου τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αρμι Χάμερ, η πρώην γυναίκα του, ο Τίμοθι Σαλαμέ και ο κανιβαλισμός