Buzz

Ο Αρμι Χάμερ, η πρώην γυναίκα του, ο Τίμοθι Σαλαμέ και ο κανιβαλισμός

στα 10

Ή πώς τα (social) media συνδέουν τα ασύνδετα.

Ο Αρμι Χάμερ, η πρώην γυναίκα του, ο Τίμοθι Σαλαμέ και ο κανιβαλισμός

Ο Αρμι Χάμερ βλέπει την καριέρα του να καταστρέφεται, από τη στιγμή που βγήκαν στην επιφάνεια ερωτικά μηνύματα και videos του με κανιβαλιστικές φαντασιώσεις, πράγμα που ήδη στο Χόλιγουντ τον καθιστά ύποπτο κανιβαλισμού. Ο Χάμερ ήδη αποχώρησε από τη σειρά «The Offer» της Paramount+ με θέμα τη δημιουργία του «Νονού» και την ταινία «Shotgun Wedding» με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Διαβάστε ακόμη: Κανίβαλος ή αθώος: Τι συμβαίνει με τον Αρμι Χάμερ;

αρμι χάμερ 607

Παράλληλα, ο Λούκα Γκουαντανίνο και ο Τίμοθι Σαλαμέ, οι υπόλοιποι δύο του πετυχημένου τρίο του «Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά σου», ανακοίνωσαν το νέο τους πρότζεκτ. Πρόκειται για τη διασκευή του young adult novel της Καμίλ ΝτεΑντζελις, «Bones & All», την ιστορία μιας κοπέλας (πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Ράσελ), της Μάρεν Γίαρλι, που διανύει την Αμερική σε αναζήτηση του πατέρα της, καθώς προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει την επιθυμία να τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν.

αρμι χάμερ 607

Εξανίστανται οι fans, παρότι, έτσι κι αλλιώς, ο Αρμι Χάμερ ουδεμία σχέση έχει με την προσεχή ταινία, εκμεταλλεύονται και τα media: το JustJared πόσταρε στο instagram την είδηση με μια φωτογραφία και των τριών συντελεστών μαζί. Στο οποίο ποστ βρήκε ευκαιρία η πρώην σύζυγος του Χάμερ, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, να κάνει μια... βαρύγδουπη δήλωση: Χωρίς. Λόγια. Μακάρι να ήταν.