Buzz

Τρέιλερ για το «Εγκλημα στον Νείλο» του Κένεθ Μπράνα: πιο... υγρό από το άλλο, στο Οριάν Εξπρές

στα 10

Το καστ είναι, φυσικά, περίλαμπρο - κι η διάθεση είναι Depeche Mode!

Τρέιλερ για το «Εγκλημα στον Νείλο» του Κένεθ Μπράνα: πιο... υγρό από το άλλο, στο Οριάν Εξπρές

Ο Κένεθ Μπράνα επιμένει στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό και στις all-star-cast νέες διασκευές των μυστηρίων της Αγκαθα Κρίστι, λες κι έχει αναλάβει ν' αναπαραγάγει ολόκληρο το αντίστοιχο σετ του '70 - '80 και, η αλήθεια είναι, μοιάζει να το κάνει όλο και καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη: Εγκλήματα κάτω από τον ήλιο ή 8 φορές που η Αγκαθα Κρίστι δικαιώθηκε στο σινεμά

Σειρά, αυτή τη φορά, μετά το «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές», έχει το «Εγκλημα στον Νείλο». Η Λινέτ (Γκαλ Γκαντότ) και ο Σάιμον Ντόιλ (Αρμι Χάμερ) είναι ένα ζευγάρι όμορφων, σέξι, σούπερ-χοτ νεονύμφων που κάνουν το ταξίδι του μέλιτος σε μια κρουαζιέρα στον Νείλο. Οι διακοπές τους με τους φίλους τους και τους άλλους επιβάτες θα μετατραπούν γρήγορα σ ένα ερωτικό τρίγωνο κι ένα φόνο που, όπως ο Πουαρό ομολογεί, είναι πιο ειδεχθής απ' όσους έχει ως τώρα συναντήσει. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να λύσει το μυστήριο και ν' αποκαλύψει τον δολοφόνο, ταυτόχρονα βγάζοντας στη φόρα όλα τ' άπλυτα των σε γενικές γραμμές μεγαλοαστών ταξιδιωτών.

death on the nile 607

Μαζί με τον Μπράνα ως Πουαρό και το ζεύγος Γκαλ Γκαντότ - Αρμι Χάμερ, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Εμα Μακί, Τομ Μπέιτμαν, Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς, Ανέτ Μπένινγκ και Σοφία Οκονέντο. Η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου, παρότι, φυσικά, αυτό μπορεί ν' ανατραπεί ή αλλάξει από την επικαιρότητα. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δεν είναι απλώς στιλάτο και μάλλον αισθησιακό, έχει και για σάουντρακ το «Policy of Truth» των Depeche Mode! Δείτε το παρακάτω.