Buzz

«The Routine»: αυτό που ο Εντ Σίραν και η Κόρτνεϊ Κοξ αναβίωσαν τη χορογραφία των Μόνικα & Ρος!

στα 10

Oλοι θέλουν να ξαναζήσουν κάτι από το «Friends». Κι ο Εντ Σίραν έπεισε την Κόρτνεϊ Κοξ να του μάθει τη διαβόητη χορογραφία που συνήθιζαν τα αδέλφια Γκέλερ. Δείτε τα αποτελέσματα...

«The Routine»: αυτό που ο Εντ Σίραν και η Κόρτνεϊ Κοξ αναβίωσαν τη χορογραφία των Μόνικα & Ρος!

Μετά την πρεμιέρα του «Friends: The Reunion», ο κόσμος μοιάζει να γυρίζει και πάλι γύρω από τη σειρά-φαινόμενο, με τους θεατές να μοιράζονται σκέψεις, αναμνήσεις και τρίβια στα σόσιαλ, αλλά και τις πολιτισμικές στήλες να αναλύουν τους λόγους που τα «Φιλαράκια» έχουν αφήσει τέτοιο αποτύπωμα.

Δεν είμαστε όμως μόνο εμείς, οι απλοί θεατές, που ζούμε σε Friends-mania. Οπως φάνηκε και από όλους τους guest stars που παρέλασαν στο σπέσιαλ επεισόδιο του reunion (από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, μέχρι τη Lady Gaga) πολλοί διάσημοι, σταρ και οι ίδιοι τώρα πλέον, έχουν μεγαλώσει παρακολουθώντας φανατικά τα «Φιλαράκια». Τόσο φανατικά, που τώρα που έχουν τα μέσα, θέλουν κι εκείνοι να συμμετάσχουν σ' ένα gag και να το αποδείξουν.

Διαβάστε την κριτική του Flix | Friends: The Reunion | «The One That Made us Laugh & Cry»

The Routine 607

Αυτό συνέβη με τον Εντ Σίραν, τον βραβευμένο με Grammy μουσικό και ποπ είδωλο, που πλέον τυχαίνει να είναι και προσωπικός φίλος της Κόρτνεϊ Κοξ.

Την έπεισε να του μάθει τη διάσημη χορογραφία («The Routine») που συνήθιζαν τα αδέλφια Ρος και Μόνικα Γκέλερ στους χορούς του Γυμνασίου τους και επανέλαβαν στα 27 τους, όταν βρέθηκαν καλεσμένοι σε τηλεοπτικό γύρισμα πρωτοχρονιάτικου επεισόδιου (Dick Clark's New Year's Rockin' Eve), προσπαθώντας μάταια να τραβήξουν τις κάμερες και τους προβολείς πάνω τους (6ος Κύκλος, επεισόδιο «The One With the Routine»).

Από μόνη τους, η χορογραφία είναι τόσο αστεία, όσο σοβαρά την έχουν πάρει τα αδέλφια Γκέλερ (ο πάντα nerdy Ρος και η πάντα anal Μόνικα). Αλλά το να τη βλέπεις με έναν ατσούμπαλο, κοκκινομάλλη Βρετανό (o ίδιος πόσταρε το βίντεο με το αυτοσαρκαστικό χάσταγκ #obviouslybetterthanross), που όμως έχει τέτοιο κέφι να την κάνει, φλερτάρει με την (καλοπροαίρετη) γελοιότητα.

(5-6-7-8!) Πατήστε το play:


Kαι εδώ θυμηθείτε την αυθεντική χορογραφία:


Διαβάστε περισσότερα:

The Routine 607 2