Buzz

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα είναι καλά

στα 10

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι νοσηλεύτηκε στη Ρώμη, ο ίδιος ο Φράνσις Φορντ Κόπολα διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία του.

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα είναι καλά

Μετά τα δημοσιεύματα της Τρίτης 5ης Αυγούστου που ανέφεραν πως ο Φράνσις Φορντ Κόπολα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Ρώμης, ο ίδιος ο 86χρονος σκηνοθέτης διαβεβαιώνει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

«Ο Da Dada (έτσι με αποκαλούν τα παιδιά μου) είναι καλά, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βρίσκεται στη Ρώμη για να ανανεώσει την ιατρική διαδικασία για την κολπική μαρμαρυγή με τον άνθρωπο που την ανακάλυψε, τον σπουδαίο Ιταλό γιατρό Δρ. Αντρέα Νατάλε. Είμαι καλά!»

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα βρέθηκε στην Ιταλία, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, σε αναζήτηση τοποθεσιών για τη νέα του ταινία. Συγκεκριμένα βρέθηκε στην Καλάμπρια για ένα πρότζεκτ που όπως υπογράμμισε ο ίδιος δεν θα αφορά τη Μαφία. «Η Καλάμπρια είναι διάσημη για τη μαφία, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Η ταινία θα επικεντρώνεται μόνο στις ομορφιές της Καλάμπρια».

Αυτή θα είναι και η ταινία που θα ακολουθήσει το θόρυβο του «Megalopolis».