Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη, 24 Ιουνίου

στα 10

Το Flix προτείνει τις καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση, πλατφόρμες και online φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη, 24 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


the pursuit of love 607

«The Pursuit of Love»

Η Λίντα (Λίλι Τζέιμς) και η Φάνι (Εμιλι Μπίτσαμ) είναι νέες, αριστοκράτισσες, ξαδέλφες και στενές φίλες, έχουν όλα τα φόντα για να ζήσουν τη ζωή τους στα όρια, στο Λονδίνο του Μεσοπολέμου. Και το κάνουν, όπως εμπνεύστηκε η Νάνσι Μίτφορντ στο πρώτο βιβλίο της best selling τριλογίας της, του 1945, στο οποίο βασίστηκε η μίνι-σειρά. Σκηνοθετεί (κρατώντας κι ένα μικρό ρόλο), η Εμιλι Μόρτιμερ που αγαπήσαμε εξίσου στο «Matchpoint» ή στο «Newsroom». Συμπρωταγωνιστούν ο ανεξάντλητος Ντόμινικ Γουεστ, o για-πάντα-Μοριάρτι Αντριου Σκοτ, αλλά και ο Ασάντ Μπουάμπ, ο love to hate Ισάμ του «Dix pour cent».

Και τα τρία επεισόδια είναι διαθέσιμα στην on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

peanuts 607

«Το Σόου του Snoopy»

Ο πιο θρυλικός σκύλος του κόσμου είναι έτοιμος για το κοντινό του! Κάντε μια βουτιά σε νέες περιπέτειες με το μπιγκλ που χορεύει όλο χαρά, πετά ψηλά και κάνει όνειρα τρελά, μαζί με τον καλύτερό του φίλο και την υπόλοιπη παρέα των Peanuts, στη νέα (2021) σειρά έξι επεισοδίων.

Η σειρά προβάλλεται στο Apple TV+

taken 2 607

«Taken 2» του Ολιβιέ Μεγκατόν

Οταν ο Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο, την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, με την ελπίδα να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν έχει σκοτώσει για να σώσει την κόρη του και τώρα αυτός και η οικογένειά του θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται, αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει... Η καλτ μεταμόρφωση του Λίαμ Νίσον σε action hero από ανάγκη, συνεχίζεται, αυτή τη φορά με φόντο την εξωτική και προφανώς επικίνδυνη, Ιστανμπούλ. Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στο Star στις 23.10.

tdf 23 poster thessaloniki 607

23o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Από σήμερα ξεκινά η... καλοκαιρινή βερσιόν του #tdf23. Προβολές δια ζώσης στα θερινά της Θεσσαλονίκης, αλλά και online για όσους δεν βρίσκονται στην πόλη. Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα, καθώς επίσης και οδηγίες για το πώς θα δείτε ταινίες από το σπίτι!.

david copperfield 607

«Ο Διαφορετικός Κύριος Κόπερφιλντ» του Αρμάντο Ιανούτσι

Ο ήρωας της ταινίας, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, αφηγείται ο ίδιος την ιστορία της ζωής του, από τα χρόνια της ορφάνειας του, των οικοτροφείων, της παιδικής εργασίας, ως την ωριμότητα της επιτυχίας. Μ' έναν ήρωα συγγραφέα, έναν αχαλίνωτα ευφάνταστο νέο, τα βιογραφικά στοιχεία, η ίδια η δημιουργική διαδικασία της συγγραφής, οι επινοήσεις και τα χαριτωμένα παραμύθια αποτυπώνονται ταυτόχρονα στις σεκάνς του, κάνοντας τον θεατή συμπαίκτη σ' ένα παιχνίδι επιλογών. Από κάθε σκηνή και κάθε μικρή ιστορία, εκείνος θα επιλέξει πού θα στρέψει την προσοχή του.Ο Αρμάντο Ιανούτσι δίνει νόημα, υπερπληθωρικότητα και... χρώμα στο ξαναδιάβασμα της κλασικής ιστορίας του Τσαρλς Ντίκενς με έναν all inclusive Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στο Nova Cinema 2 στις 17.10.

female closet 607

«The Female Closet» της Μπάρμπαρα Χάμερ

Το 1998, η διακεκριμμένη queer σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, Μπάρμπαρα Χάμερ, αποκάλυψε με τρόπο συγκινητικό και αιχμηρό την προσωπική ζωή γυναικών καλλιτεχνών του 20ού αιώνα που θέλησαν ν' αντιδράσουν απέναντι στην αναγκαστική απόκρυψή της σεξουαλικότητάς τους. Αναλύοντας τις προσωπικότητες αλλά, κυρίως, το έργο τους, η Χάμερ κάνει αγνό και πανέμορφο κινηματογραφικό ακτιβισμό.

Η ταινία προβάλλεται στο Mubi για 24 ώρες.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.