Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 9 Μαΐου

στα 10

Το Flix προτείνει τις καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση, πλατφόρμες και online φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 9 Μαΐου

Οσο δεν μπορούμε να πάμε σινεμά, δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες (και σειρές). Και επιλέγουμε για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς


jupiter's legacy 607

Jupiter’s Legacy

Στο «Jupiter’s Legacy» μετά από έναν αιώνα που οι υπερήρωες κρατούν τον κόσμο ασφαλή, η πρώτη γενιά από αυτούς, στρέφονται στα παιδιά τους για να κρατήσουν την υστεροφημία τους. Αλλά απροσδόκητες εντάσεις κάνουν την εμφάνισή τους, όταν οι νεαροί υπερήρωες διψασμένοι να αποδείξουν την αξία τους, αγωνίζονται να σταθούν αντάξιοί τους και αντάξιοι στους αυστηρούς προσωπικούς τους κανόνες. Πάνω σε αυτό τον καμβά της οικογένειας, του καθήκοντος και της ευθύνης, χτίζεται η πλοκή της σειράς που όμως μοιάζει πολύ πιο αργόσυρτη, σοβαροφανής και απλοϊκή απ΄όσο θα θέλαμε να είναι. Τα ηθικά ζητήματα που η ιστορία θέτει δεν διερευνώνται σε βάθος, οι οικογενειακές συγκρούσεις μοιάζουν υπερβολικά κοινότυπες κι ακόμη και η δράση δεν είναι αυτή που θα περίμενες τόσο σε συχνότητα όσο και σε ένταση. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Και τα 8 επεισόδια του πρώτου κύκλου του «Jupiter’s Legacy», είναι διαθέσιμα στο Netflix.

bruce almighty 607

Θεός για μία Εβδομάδα του Τομ Σάντιακ

Ακόμα κι ο Θεός κουράζεται από τα τόσα παράπονα και την γκρίνια του Μπρους Νόλαν για τα όσα δυσάρεστα και προβληματικά συμβαίνουν στη ζωή του. Προκειμένου, λοιπόν, να απαλλαγεί από τη γκρίνια του, αλλά και για να του δώσει την ευκαιρία να δει τα πράγματα κάπως αλλιώς, τον προικίζει με την απόλυτη θεϊκή δύναμη, για να πάρει το... μάθημά του: δεν είναι τελικά και τόσο εύκολο να κυβερνάς τον κόσμο!

Η ταινία προβάλλεται στις 23.50 στον Alpha.

the intern 607

Ο Αρχάριος της Νάνσι Μάγιερς

Ο Μπεν Γουίτακερ είναι ένας 70χρονος χήρος, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Οστιν που χρειάζεται απεγνωσμένα κάποιον να τη βοηθήσει, παρότι ποτέ δε θα το παραδεχόταν. To ξέρουμε ήδη πως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι καλός και στην κωμωδία. Ακόμη κι αν η κωμωδία δεν είναι σπουδαία. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 17.15 στο Star.

mulan 607

Μουλάν της Νίκι Κάρο

Οταν ο αυτοκράτορας της Κίνας διατάζει ότι ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει στον αυτοκρατορικό στρατό για να υπερασπιστεί τη χώρα από τους εισβολείς, η Χουα Μουλάν, η μεγαλύτερη κόρη ενός διάσημου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιέζεται σε άντρα, τον Χουαν Γιουν, και περνάει από πολλές δοκιμασίες που θα χρειαστούν όλη της τη δύναμη για να τις υπερβεί. Είναι ένα επικό ταξίδι που θα τη μεταμορφώσει σε μια εκπληκτική πολεμίστρια που θα κερδίσει το σεβασμό ενός έθνους… και ενός περήφανου πατέρα. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 19.00 στο Cosmote Cinema 1 HD.

lobster 607

Ο Αστακός του Γιώργου Λάνθιμου

Στο κοντινό μέλλον και σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, όσοι χωρίζουν και μένουν μόνοι, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί, είναι υποχρεωμένοι να βρουν ερωτικό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν, μεταμορφώνονται σε κάποιο ζώο της επιλογής τους και αφήνονται ελεύθεροι στο Δάσος. Ο Ντέιβιντ επιλέγει -αν δεν τα καταφέρει- να γίνει αστακός. Ωστόσο, δεν αντέχει τη διαμονή στο Ξενοδοχείο αυτό και δραπετεύει. Πηγαίνει στο Δάσος και γίνεται μέλος των Μοναχικών, στους οποίους απαγορεύεται να έχουν ερωτικούς συντρόφους. Εκείνος όμως ερωτεύεται μια γυναίκα και οι δυο τους προσπαθούν να μη γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 22.45 στο Cosmote Cinema 1 HD.

harry potter prisoner of azkaban 607

Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν του Αλφόνσο Κουαρόν

Στην τρίτη, και αρκετούς την καλύτερη, ταινία της σειράς η ιστορία ακολουθεί τον Χάρι Πότερ στο τρίτο έτος του στο Χόγκουαρτς όπου πληροφορείται ότι ένας κρατούμενος με το όνομα Σείριος Μπλακ δραπέτευσε από τις φυλακές του Αζκαμπάν για να τον σκοτώσει.

Η ταινία προβάλλεται στη 13.55 στο Nova Cinema 1 HD.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς