Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη 18 Μαρτίου

στα 10

Το Flix προτείνει τι να δείτε σήμερα στο σπίτι.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη 18 Μαρτίου

Οσο δεν μπορούμε να πάμε σινεμά, δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες (και σειρές). Και επιλέγουμε για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς


Justice League: The Snyder Cut 607 15

Zack Snyder’s Justice League, του Ζακ Σνάιντερ

Αποφασισμένος να μην αφήσει την υπέρτατη θυσία του Σούπερμαν να πάει χαμένη, ο Μπρους Γουέιν στρατολογεί μια ομάδα για να προστατέψει τον κόσμο από μια επικείμενη απειλή. Μα ο εχθρός αποδεικνύεται πιο ισχυρός από όσο φανταζόταν. Επιτέλους μετά από χρόνια με εκστρατείες φανς για να πείσουν την Warner να την κυκλοφορήσει και μια τεράστια υποστήριξη μέσω των social media του καστ αλλά και του ίδιου του Ζακ Σνάιντερ, η ταινία «Justice League: The Snyder Cut» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις οθόνες μας ως μια τετράωρη επική ταινία.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέσα από την on demand υπηρεσία Movies Club. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν τη δυνατότητα με €2,60 ή €3,50 να την ενοικιάσουν σε ποιότητα SD ή HD, αντίστοιχα.

Theeb 607

Theeb: Ο Λύκος της Ερήμου (Theeb) του Νατζί Αμπού Νοούαρ

Στην Οθωμανική επαρχία Χιτζάζ κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας νεαρός Βεδουίνος, ο Τεέμπ, φτάνει απότομα στην ενηλικίωση του, καθώς επιχειρεί ένα επικίνδυνο ταξίδι στην έρημο μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, για να οδηγήσουν έναν βρετανό αξιωματικό στον μυστικό του προορισμό. Πολυεπίπεδο, ανθρώπινο και επικό, ένα κινηματογραφικό διαμάντι από την Ιορδανία που έφτασε ως τα Όσκαρ αφηγούμενο μια σειρά περιστατικών που παραπέμπουν στον «Λόρενς της Αραβίας», διηγούμενων από τη σκοπιά των Αράβων και όχι των Δυτικών.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo.

gett 607

Το Διαζύγιο: Η δίκη της Βίβιαν Αμσαλέμ (Gett) των Ρόνιτ Ελκαμπέτς, Σλόμι Ελκαμπέτς

Η Βιβιάν Αμσαλέμ βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν δέχεται παρ’ όλα αυτά να της δώσει διαζύγιο. Καθώς ο θρησκευτικός νόμος απαιτεί σε αυτές της περιπτώσεις τη συναίνεση του συζύγου, το δικαστήριο των ραβίνων αδυνατεί για χρόνια να βρει λύση. Η ψυχρή αδιαλλαξία του συζύγου της ενισχύει την αποφασιστικότητα της Βιβιάν να αγωνιστεί για την ελευθερία της, επιστρέφοντας κάθε φορά με μια καινούργια αίτηση. Μια δραματοποιημένη καταγγελία γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε αίθουσα δικαστηρίου, με χιούμορ, συναίσθημα και κριτική διάθεση.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV

Kauwboy 607

Kauwboy του Μπάουντεβαϊν Κόολε

Μια μέρα, ο δεκάχρονος Γιόγιο φέρνει σπίτι μια μικρή καρακάξα. Θα πρέπει να την κρύψει από τον πατέρα του, που δεν θέλει να ’χει πουλιά στο σπίτι. Κάθε τρεις και λίγο τηλεφωνεί στα κρυφά στη μητέρα του, αλλά δεν της λέει για τον καινούργιο του φίλο. Θέλει να της κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά της, που πλησιάζουν. Ο πατέρας του είναι άτεγκτος: δεν πρέπει να γιορτάζουμε τα γενέθλια κάποιου όταν αυτός δεν είναι παρών. Ο Γιόγιο θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με τον πατέρα του, που είναι πολύ κυκλοθυμικός. Μέσα από την ιδιαίτερη σχέση του με το πουλί και με την προσαρμοστικότητα που διαθέτουν μόνο τα παιδιά, ο Γιόγιο βρίσκει έναν τρόπο να μαλακώσει την καρδιά του πατέρα του.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video

los conductos 607

Los Conductos του Καμίλο Ρεστρέπο

Ο Πίνκι, που μόλις έπιασε δουλειά σε ένα εργοστάσιο παραγωγής T-shirt στο Μεντεγίν της Κολομβίας, έχει πλέον απελευθερωθεί από τα δεσμά μιας θρησκευτικής αίρεσης. Ενώ παλεύει να ενώσει τα κομμάτια της θρυμματισμένης του ζωής, οι αναμνήσεις της βίας και της χειραγώγησης εξακολουθούν να τον στοιχειώνουν, ωθώντας τον στο μάταιο μονοπάτι της εκδίκησης. Ένα πορτρέτο μιας βασανισμένης ψυχής που βασίζεται σε αληθινή ιστορία (ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον εαυτό του) και ισορροπεί μεταξύ ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας, το οποίο ανοίγει διάπλατα τον δρόμο που οδηγεί στην κάθαρση.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Mubi


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς