Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 8 Αυγούστου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 8 Αυγούστου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


as good as it gets

Καλύτερα Δε Γίνεται (As Good As It Gets) του Τζέιμς Μπρουκς

Ενας ανυπόφορος άνθρωπος, ο οποίος αγνοεί την έννοια της ανθρώπινης επαφής, αναγκάζεται να συζήσει για λίγες μέρες με τον σκύλο του ομοφυλόφιλου γείτονά του. Εν τω μεταξύ, συγκινείται από το δράμα της αγαπημένης του σερβιτόρας, ίσως του μοναδικού ανθρώπου που συμπαθεί. Η σχέση του με τους δύο αυτούς ανθρώπους - οι μόνοι που μπορούν να τον ανεχτούν - θα τον κάνει να αντιληφθεί την πραγματική σημασία της ζωής και να τον μετατρέψει από ένα απάνθρωπο τέρας σ' έναν αξιολάτρευτο άνθρωπο.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.30 στον ΑΝΤ1.

φτηνά τσιγάρα main

Φτηνά Τσιγάρα του Ρένου Χαραλαμπίδη

Τέσσερις χρεοκοπημένοι νεκροθάφτες οργανώνουν την αρπαχτή, που θα τους δώσει την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους εγκαταλείποντας το επάγγελμα - που αρχικά ξεκίνησαν σαν προσωρινή βιοποριστική λύση, αλλά έμειναν σε αυτό μία ζωή. Πραγματοποιούν, με την υπόσχεση μεγάλης αμοιβής, την τελευταία επιθυμία αποθανόντα Έλληνα της αλλοδαπής, που είναι να τον πάνε για ταφή από την Αθήνα σε κάποιο χωριό της Βοιωτίας, με τα πόδια. Αυτή η παράξενη τελευταία επιθυμία, θα οδηγήσει σε μια οδύσσεια, που θα μετατραπεί σε ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας...

Η ταινία προβάλλεται στις 00.40 στο STAR.

Lovely Bones 607

Παραδεισένια Οστά (The Lovely Bones) του Πίτερ Τζάκσον

Ενα δεκατετράχρονο κορίτσι, η Σούζι Σάλμον, γυρνώντας από το σχολείο, το Δεκέμβριο του 1973, πέφτει θύμα αποτρόπαιου βιασμού και στη συνέχεια δολοφονείται. Τώρα το κορίτσι, από το μυστηριώδες, μεταβατικό εκείνο στάδιο μεταξύ γης και ουρανού πια, παρακολουθεί καθημερινά την οικογένειά της, που προσπαθεί μάταια να συμβιβαστεί με την απώλεια, αλλά και τους φίλους και τους γνωστούς της, διαπιστώνοντας τις επιπτώσεις που είχε η δολοφονία της σε κάθε έναν ξεχωριστά. Οταν καλείται να επιλέξει μεταξύ της επιθυμίας να εκδικηθεί το δολοφόνο της και τού να δει την οικογένειά της να προχωρά, με κάπως επουλωμένες πληγές, το δίλημμα είναι τεράστιο. Διαβάστε περισσότερα

Η ταινία προβάλλεται στις 23:00 στο ΣΚΑΪ

Misery 607

Misery του Ρομπ Ράινερ

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός διάσημου συγγραφέα, του Πολ Σέλντον, ο οποίος στο δρόμο για το σπίτι τρακάρει και τραυματίζεται σοβαρά. Θα σωθεί από τη νοσοκόμα και τη νούμερο 1 θαυμάστριά του Άννι Γουίλκς, η οποία τον πηγαίνει στο απομονωμένο σπίτι της. Η Άννι αποδεικνύεται κάπως "ασταθής" και ο Πολ βρίσκεται σακατεμένος, ναρκωμένος και στο έλεός της.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στο Nova Cinema 2.

One Piece 2

One Piece (21 κύκλοι, 1999) του Εϊτσίρο Οντα

O Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το χρυσό στο μήκος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, αλλά κέρδισε και τις καρδιές μας με το χιούμορ και τη σεμνότητά του, όλοι μιλούν για την υπόκλιση που έκανε όταν τον παρουσίαζαν οι Ιαπωνες. Εσκυψε με χαρακτηριστικό τρόπο και άγγιξε τη Γη. Μόνο οι φανατικοί του anime, κατάλαβαν τι έκανε: πήρε τη χαρακτηριστική στάση, «Second Gear», του νεαρού ήρωα Monkey D. Luffy, της σειράς «One Piece». Βασισμένη στη σειρά κόμικς του Εϊτσίρο Οντα και μετρώντας 21 σεζόν στις τηλεοπτικές μας οθόνες (από το 1999), το «One Piece» ακολουθεί τον Λούφι σ' ένα ταξίδι προς την Ανατολική Μπλε Θάλασσα, ώστε να βρει ένα μέγαλο θησαυρό και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών (κάποιοι μπορεί να θυμούνται τη σειρά στο Alter ως «Ντρέικ Ο Πειρατής»).

Οποιοι θέλουν να κάνουν binge-watching στο «One Piece», μπορούν στο Crunchyroll

Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά 607

Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά του Πάνου Χ. Κούτρα

Ενας γιος υπουργού ταΐζει τον σκύλο του ένα πιάτο μουσακά. Ξαφνικά, ένας ιπτάμενος δίσκος στέλνει μια ακτίνα και μετατρέπει τον μουσακά σε μουσακά-τέρας, δημιουργώντας μια απειλή για την Αθήνα. Η πρώτη ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα («Στρέλλα», «Ξενία») ακολουθεί έναν ερευνητή ουράνιων σωμάτων, την ονειροπόλα Τάρα αλλά και την οικογένεια του υπουργού, ενώ παράλληλα σατιρίζει την καταστροφολαγνεία των δελτίων ειδήσεων και των θεατών τους.

Η ταινία προβάλλεται στο ERTFLIX, στη νέα ενότητα Νέος Ελληνικός Κινηματογράφος - διαβάστε περισσότερα

the dead don't die 607

Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν (The Dead Don't Die) του Τζιμ Τζάρμους

Στη «μικρή αμερικανική πόλη», που λέγεται Centerville κι άρα εκπροσωπεί το έθνος, τρεις αστυνομικοί έχουν ν' αντιμετωπίσουν, για πρώτη φορά, μια πραγματική απειλή. Δυο άντρες, ο Κλιφ του Μπιλ Μάρεϊ και ο Ρόνι του Ανταμ Ντράιβερ και μια κοπέλα, η Μίντι της Κλόι Σεβινί, εκπροσωπούν την Τάξη, φορούν γυαλιά γιατί είναι πολύ σοβαροί και διατυπώνουν με ανέκφραστα πρόσωπα την έκπληξή τους γι' αυτό που έτυχε στον τόπο τους. Αυτό που «έτυχε» είναι ότι, η υπερβολική εκμετάλλευση της γης την κάνει να ξερνά απέθαντους. Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα κι άρα όπου βρουν ζωντανή σάρκα επιτίθενται. Περπατούν σαν... ζόμπι κι επαναλαμβάνουν, το καθένα, από μία λέξη, το αγαπημένο τους πράγμα στη ζωή, όλα καταναλωτικά αγαθά: coke, fashion. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.