Buzz

Advent Calendar: 2 Δεκεμβρίου 2020

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, δώρο αυτό που μας έχει λείψει τόσο πολύ: αγκαλιές (στο σινεμά).

Flix Team
Advent Calendar: 2 Δεκεμβρίου 2020

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου λίγο πιο... ζεστό!

Τον τελευταίο μήνα μιας τόσο δύσκολης χρονιάς, νοσταλγούμε αγκαλιές, πληθωρικές, πανηγυρικές, ερωτικές, μητρικές. Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» ό,τι μας έχει λείψει περισσότερο. Για 25 μέρες, το Flix σάς κάνει μια αγκαλιά, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020


Η ταινία - «Η Ψυχή και το Σώμα» της Ιλντικο Ενιέντι, 2017 Ο Εντρε, με το λαμπερό βλέμμα και το κατεστραμμένο ηθικό και η Μαρία, με τη συστολή και την επιμονή της στο προβλέψιμο, δουλεύουν σ' ένα σφαγείο. Δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν - αλλά τα βράδια κι οι δυο βλέπουν τα ίδια όνειρα, δυο ελάφια στο δάσος που, σιωπηλά, αγαπιούνται. Το βραβευμένο με τη Χρυσή Αρκτο και υποψήφιο για Ξενόγλωσσο (τότε) Οσκαρ, φιλμ της Ιλντικο Ενιέντι, ένα εκκεντρικό love story, ρομαντικό μέχρι θανάτου (αλλά και ζωής).

Η αγκαλιά Στην ησυχία του χιονιού, αναγνωριστική, με ζεστή ανάσα και την τρυφερότητα του ενστίκτου.


Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020

Δείτε ακόμη: