Buzz

Advent Calendar: 8 Δεκεμβρίου 2020

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, δώρο αυτό που μας έχει λείψει τόσο πολύ: αγκαλιές (στο σινεμά).

Flix Team
Advent Calendar: 8 Δεκεμβρίου 2020

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου λίγο πιο... ζεστό!

Τον τελευταίο μήνα μιας τόσο δύσκολης χρονιάς, νοσταλγούμε αγκαλιές, πληθωρικές, πανηγυρικές, ερωτικές, μητρικές. Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» ό,τι μας έχει λείψει περισσότερο. Για 25 μέρες, το Flix σάς κάνει μια αγκαλιά, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020


Η ταινία - «Brokeback Mountain» του Ανγκ Λι, 2005 Το 1963, στην καρδιά του Γουαϊόμινγκ, δυο καουμπόηδες, ο Ενις και ο Τζακ, θα ερωτευτούν παράφορα, βαθιά και απαγορευμένα. Η σχέση τους θα καθορίσει τις ζωές τους για τα επόμενα 20 χρόνια, όσο θα φτιάξουν οικογένειες, θ' απομακρυνθούν αλλά θα μείνουν, για πάντα, τόσο κοντά. Ο Ανγκ Λι διασκεύασε το μυθιστόρημα της Ανι Πρου, σκηνοθετώντας το πρώτο gay ρομάντζο στο mainstream σινεμά, μια ερωτική ιστορία σαρωτική, με πρωταγωνιστές τον Χιθ Λέτζερ και τον Τζέικ Τζίλενχαλ, βραβευμένη με Οσκαρ Σκηνοθεσίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και Μουσικής για τον Γουστάβο Σανταολάγια, ένα από τα πιο πολιτικά αλλά και τρυφερά φιλμ του σύγχρονου σινεμά.

Η αγκαλιά Με καρό πουκάμισο, προστατευτική, κτητική, ενοχική, ένας αποχαιρετισμός για μια μέρα και για μια ζωή.


Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020

Δείτε ακόμη: