Buzz

Η Ελεν Μπέρστιν θα επιστρέψει για τον νέο «Εξορκιστή» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

στα 10

Kαι τι λέει η Λίντα Μπλερ για όλα αυτά;

Η Ελεν Μπέρστιν θα επιστρέψει για τον νέο «Εξορκιστή» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Eδώ κι ενάμιση χρόνο γνωρίζουμε ότι ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα σκηνοθετήσει το reboot του «Εξορκιστή», το οποίο μάλιστα, από όσα διαβάζουμε, θα είναι τριλογία. Και γιατί όχι, μετά από την θριαμβευτική αναβίωση του «Halloween»;

Η εταιρία παραγωγής Blumhouse στηρίζει το πρότζεκτ (το στούντιο με το οποίο συνεργάστηκε και για το franchise του «Halloween»).

Μάς ξεσήκωσε όμως μία είδηση που έγραψαν πρώτοι οι New York Times: η Ελεν Μπέρστιν (που στην κλασική ταινία του 1973 έπαιζε την μητέρα του δαιμονισμένου κοριτσιού) θα επιστρέψει στο reboot. Δίπλα της κι ο Λέσλι Οντομ Τζ. υποψήφιος για 2 Οσκαρ φέτος με το «One Night in Miami» και κάτοχος βραβείου Tony για το «Hamilton».

Διαβάστε κι αυτό: Μετά από 44 χρόνια, το «Αυτό» εκτοπίζει τον «Εξορκιστή» από το box office

exorcist cast

Η ιστορία της νέας ταινίας θα ακολουθεί έναν πατέρα (Οντομ) δαιμονισμένου παιδιού, ο οποίος θα καταφύγει στην ηρωίδα της Μπέρστιν, όταν μάθει ότι η κόρη της είχε περάσει μία τέτοια εμπειρία πριν χρόνια.

Τι θα γίνει όμως με την Λίντα Μπλερ που ερμήνευε το κοριτσάκι που επέλεξε ο δαίμονας Παζούζου για να κατοικήσει μέσα του στην θρυλική ταινία του Γουίλιαμ Φρίντκιν;

Exorcist Linda Blair

«Προς όλους τους θαυμαστές που ρωτούν αν θα με δουν στον νέο "Εξορκιστή": μέχρι αυτή τη στιγμή, κανείς δεν με έχει πλησιάσει με κάποια πρόταση και καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για να συμμετέχω στην ταινία. Εύχομαι σε όλους που εμπλέκονται με το πρότζεκτ καλή τύχη και ευχαριστώ τους φανς για την πίστη στην ηρωίδα μου, τόσα χρόνια μετά την αυθεντική ταινία...»

Εχουμε μία κρυφή ελπίδα ότι θα δούμε και την Μπλερ. Ακόμα είναι νωρίς.

Διαβάστε ακόμα: