Buzz

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα σκηνοθετήσει το reboot του «Εξορκιστή»

στα 10

Μετά και την αναβίωση του «Halloween», ο Γκριν έχει βάλει στο μάτι του μια ακόμα κλασσική ταινία τρόμου.

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα σκηνοθετήσει το reboot του «Εξορκιστή»

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν είναι υπεύθυνος για ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά reboot των τελευταίων χρόνων, εκείνο του «Halloween», κι από ότι φαίνεται ετοιμάζεται να δώσει ζωή και σε ένα ακόμα χαμένο franchise τρόμου.

Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες ο Γκριν θα σκηνοθετήσει το reboot της κλασσικής ταινίας τρόμου του Γουίλιαμ Φρίντκιν «Ο Εξορκιστής» για το Blumhouse, το στούντιο με το οποίο συνεργάστηκε και για τη νέα τριλογία του «Halloween». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα ή για το τι ακριβώς πρόκειται. Θα αποτελεί μια συνέχεια των προηγούμενων ταινιών ή θα είναι ένα ακόμα reboot στο οποίο δεν θα λάβουν υπόψιν τα σίκουελς που έχουν βγει ως τώρα, όπως έγινε και με το «Halloween»;

Διαβάστε ακόμα: H Τζέιμι Λι Κέρτις χαρακτηρίζει το «Halloween Kills» ως «αριστούργημα»

The Exorcist 607

Επίσης οι πληροφορίες λένε πως ο Γουίλιαμ Φρίντκιν δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή την ταινία, ενώ άγνωστο παραμένει εάν ο ίδιος έδωσε την συγκατάθεσή του για όλο αυτό ή απλά αποφάσισε να μη ασχοληθεί καθόλου. Τέλος, κι όσο αφορά το καστ, οι περισσότεροι ηθοποιοί από την ταινία του ’73 έχουν πεθάνει και μόνο η Ελεν Μπέρστιν και η Λίντα Μπλερ παίζουν ακόμη σε ταινίες, κάτι που ίσως κάνει τον Γκριν να θέλει να τις φέρει πίσω στη ταινία αυτή, όπως έκανε εξάλλου και με την Τζέιμι Λι Κέρτις στο «Halloween».

Ολα αυτά, φυσικά, παραμένουν απλές εικασίες. Και μπορεί εμείς να έχουμε λατρέψει ήδη την πρώτη ταινία του νέου «Halloween» και να ανυπομονούμε για τα σίκουελ, δεν ξέρουμε κατά πόσο αξίζει ένα ακόμα τέτοιου είδους reboot μια ακόμα κλασσικής ταινίας τρόμου. Αναμένουμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: Τα δυο σίκουελς του «Halloween» θα είναι και τα τελευταία για τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν