Buzz

Δείτε πρώτοι τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»!

στα 10

H Audio Visual και το Flix σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι τη «Γυναίκα με τα Μαύρα», το συναρπαστικό θρίλερ που εγκαινιάζει την «ενήλικη» καριέρα του Ντάνιελ Ράντκλιφ και επαναφέρει τον τρόμο των παλιομοδίτικων ιστοριών φαντασμάτων στην μεγάλη οθόνη. Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση για την avant premiere που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου!

Flix Team
Δείτε πρώτοι τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»!

Είστε έτοιμοι να δείτε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στον πρώτο μεγάλο ρόλο του μετά το τέλος του «Χάρι Πότερ»;

Συνδυάζοντας την εμπειρία της Hammer Films στον παραδοσιακό τρόμο («Δράκουλας», «Η Κατάρα του Φρανκεστάιν») με στοιχεία της ιαπωνικής κουλτούρας και ένα γνήσιο βρετανικό φλέγμα, η «Γυναίκα με τα Μαύρα» ενθουσίασε τον Ράντκλιφ με το που διάβασε το σενάριο: «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στη "Γυναίκα με τα Μαύρα". Το σενάριο της Τζέιν Γκόλντμαν είναι υπέροχα γραμμένα - τρυφερό και ταυτόχρονα τρομακτικό σε ισόποσες δόσεις.»

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» που είχε ξαναδιακευαστεί το 1989 για την τηλεόραση, αφηγείται την ιστορία του νεαρού δικηγόρου Αρθουρ Κιπς (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος αναγκάζεται να αφήσει τον τρίχρονο γιο του στο Λονδίνο για να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο χωριό Κράιθιν Γκίφορντ και να τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες του Οίκου Ιλ Μαρς. Οταν όμως φτάνει στο ανατριχιαστικό παλιό αρχοντικό ανακαλύπτει σταδιακά μια σειρά από σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν το παρελθόν της περιοχής. Και η ανησυχία του Αρθουρ μεγαλώνει όταν μια μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα ντυμένη στα μαύρα αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά του, επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις προλήψεις των χωρικών.

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα συνοδεύσουν τον Ράντκλιφ στις στοιχειωμένες βρετανικές εξοχές , στείλτε μας ένα e-mail στο win@flix.gr με την απαραίτητη ένδειξη «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και το ονοματεπώνυμο σας και μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας που θα γίνει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 20.00, στην αίθουσα 1 του πολυκινηματογράφου ΝΑΝΑ CINEMAX (Λ. Βουλιαγμένης 179 -ΜΕΤΡΟ Αγ.Ιωάννης) Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τρίτης 31 Ιανουαρίου.

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» του Τζέιμς Γουότκινς θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Φεβρουαρίου