Buzz

Λίγες ανατριχίλες ακόμα: «The Woman in Black» 2ο trailer

στα 10

Νέο trailer για το «Woman In Black» του Τζέιμς Γουότκινς το θρίλερ που φιλοδοξεί να επαναφέρει τον τρόμο των παλιομοδίτικων ιστοριών φαντασμάτων στην μεγάλη οθόνη. Υγροί εγκαταλελειμμένοι πύργοι κι ένα στοιχειωμένο γειτονικό χωριό, ήχοι μουρμουρητών και κραυγές, νεκρά παιδάκια και μαυροντυμένες γυναικείες φιγούρες παγώνουν το αίμα του πρωταγωνιστή Ντάνιελ Ράντκλιφ, στην πρώτη ταινία της οριστικά μετά-Πότερ καριέρας του.

Λίγες ανατριχίλες ακόμα: «The Woman in Black» 2ο trailer

Σας είχαμε δείξει το πρώτο trailer που είχε κυκλοφορήσει, το οποίο μπορεί να μην εξηγούσε πολλά για την ιστορία, αλλά μαρτυρούσε τη στιβαρή παραγωγή και ατμόσφαιρα που κουβαλάει η κινηματογραφική μεταφορά του «The Woman In Black», του ομώνυμου μυθιστορήματος της Σούζαν Χιλ του 1983. Ατόφιος γκοθ τρόμος εποχής, σκηνοθετημένος από τον Τζέιμς Γουότκινς («Eden Lake») που αρέσκεται στο να μας παρασύρει στις στοιχειωμένες βρετανικές εξοχές και να μας αφήνει απροστάτευτους στα παιχνίδια του μυαλού μας. Το σενάριο της Τζέιν Γκόλντμαν («Kick Ass») και η παρουσία του πιο ώριμου πλέον πρωταγωνιστή του Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, συμπληρώνουν το πακέτο για μία ταινία που μπορεί να καταλήξει τουλάχιστον ενδιαφέρουσα.

Σ' αυτό το δεύτερο trailer καταλαβαίνουμε και κάποια περισσότερα πράγματα για την πλοκή. Ο Ράντκλιφ υποδύεται τον νεαρό δικηγόρο που ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη έπαυλη για να επιληφθεί των κληρονομικών υποθέσεων της νεκρής ιδιοκτήτριας. Καθώς προσπαθεί να φέρει εις πέρας τις υποθέσεις της, μόνος σε ένα άδειο σπίτι, ανακαλύπτει ότι η έπαυλη δεν είναι στ αλήθεια ακατοίκητη και ότι το κοντινό χωριό, βρίσκεται σε μια παράξενη ομηρία, από το φάντασμα μιας γυναίκας που ζητά εκδίκηση.

 «Λένε ότι έχεις ένα μικρό αγόρι. Πήγαινε σπίτι σου...» Πόσο περίεργο να διαπιστώνουμε, πέραν όλων των άλλων, ότι ο Ράντκλιφ όχι απλά παίζει έναν ενήλικο ρόλο πλέον, αλλά και αυτόν του ...πατέρα! Μας τρομάζουν τα φαντάσματα, οι θρύλοι, τα σκοτεινά υπόγεια και κραυγές μέσα στο σκοτάδι, αλλά πολύ περισσότερο ο χρόνος που περνά...

Η πρεμιέρα του «The Woman in Black» είναι προγραμματισμένη για τις 3 Φεβρουαρίου 2012 στην Αμερική και, μία εβδομάδα μετά, στις 10 Φεβρουαρίου για την Αγγλία.

Δείτε το πρώτο, και κατά τη γνώμη μας ακόμα πιο συγκλονιστικό, trailer εδώ.