Buzz

Σκουριασμένα παιχνίδια, στοιχειωμένα κορίτσια, υγροί βάλτοι: Τρέιλερ για το «Woman in Black»

στα 10

Υγρασία, ομίχλη, 3 piece suits, μισοερειπωμένα κτήρια, σκιές και μυστήριο, όλα όσα περιμένεις από μια κλασσική ιστορία φαντασμάτων είναι εδώ, στο πρώτο τρέιλερ του «The Woman in Black».

Σκουριασμένα παιχνίδια, στοιχειωμένα κορίτσια, υγροί βάλτοι: Τρέιλερ για το «Woman in Black»
Κάτι στοιχειωμένο έρχεται προς τα δω!

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Σούζαν Χιλ, η θεατρική διασκευή του οποίου είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο πετυχημένα θεάματα του Λονδίνου, το «The Woman In Black» φιλοδοξεί, να φέρει μια γερή δόση παλιομοδίτικου τρόμου στην μεγάλη οθόνη.

Γραμμένο για το σινεμά από την Τζέιν Γκόλντμαν της φήμης του «Kick Ass» και σκηνοθετημένο από τον δοκιμασμένο στον τρόμο Τζέιμς Γουότκινς («Eden Lake») το φιλμ δέιχνει να ποντάρει στην ατμόσφαιρα και τον υπαινιγμό σκοτεινών πραγμάτων που συμβαίνουν με φόντο την ομίχλη, τους βάλτους και την υγρασία της Βρετανικής εξοχής.

Ο Ντάνιέλ Ράντκλιφ, στον πρώτο μετά τον «Χάρι Πότερ» ρόλο του, υποδύεται τον νεαρό δικηγόρο που ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη έπαυλη για να επιληφθεί των κληρονομικών υποθέσεων της νεκρής ιδιοκτήτριας.

Καθώς προσπαθεί να φέρει εις πέρας τις υποθέσεις της, μόνος σε ένα άδειο σπίτι, ανακαλύπτει ότι η έπαυλη δεν είναι στ αλήθεια ακατοίκητη και ότι το κοντινό χωριό, βρίσκεται σε μια παράξενη ομηρία, από το φάντασμα μιας γυναίκας που ζητά εκδίκηση.

Το πρώτο τρέιλερ, αποπνέει όλη την ατμόσφαιρα του γοτθικού τρόμου του κλασσικού βρετανικού σινεμά, κρατώντας μετρημένες τις ανατριχιαστικές στιγμές, αλλά κυρίως, δείχνοντας ότι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μπορεί μάλλον εύκολα να αφήσει πίσω του τον έφηβο μάγο, για άλλους πιο ενδιαφέροντες και ώριμους ρόλους.