Buzz

Αυτό που ο Ντέιβιντ Λιντς θα παίξει στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Ο Ντέιβιντ Λιντς βρίσκεται ανάμεσα στο καστ του «The Fabelmans», της αυτοβιογραφικής ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Αυτό που ο Ντέιβιντ Λιντς θα παίξει στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ μόλις γίνεται μια από τις ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε στο μέλλον.

Ο,τι γνωρίζουμε γι' αυτό είναι ότι αποτελεί μια ημί-αυτοβιογραφική ταινία, εμπνευσμένη από τα χρόνια της παιδικής κι εφηβικής ηλικίας του σκηνοθέτη στην Αριζόνα, σε σενάριο του ίδιου του Στίβεν Σπίλμπεργκ και του συνεργάτη του (και στο «West Side Story») Τόνι Κούσνερ.

Στο καστ που έρχεται τώρα να προστεθεί ο Ντέιβιντ Λιντς, βρίσκουμε τους Μισέλ Γουίλιαμς και Πολ Ντέινο (σε ρόλους εμπνευσμένους από τους γονείς του Σπίλμπεργκ), τον Σεθ Ρόγκεν (στο ρόλο του θείου του), τη Τζούλια Μπάτερς (στο ρόλο της αδερφής του) και τον πρωτοεμφανιζόμενο Γκάμπριελ ΛαΜπελ στο ρόλο του ίδιου του Σπίλμπεργκ.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέιβιντ Λιντς αναλαμβάνει τα χρέη ηθοποιού. Εκτός από τον καλτ πράκτορα του FBI Γκόρντον Κόουλ που έπαιζε σε όλο το «Twin Peaks», έχει περάσει από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, έχει δανείσει τη φωνή του σε άλλες - η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο «Lucky» του Τζον Κάρολ Λιντς.

Είναι η πρώτη συνεργασία του Ντέιβιντ Λιντς με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.